سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات الگوی کشت حل شود/ ضرورت پرداخت خسارت کشاورزان

مهر | سیاسی | یکشنبه، 01 تیر 1399 - 10:17
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در زمینه الگوهای کشت مشکلاتی وجود دارد که باید بعد از چند دهه این مشکلات حل و فصل شود.
كشاورزان،كشاورزي،مطرح،مجلس،قاليباف

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: برخی از نمایندگان مسائلی را درباره مشکلات حوزه کشاورزی با هیئت رئیسه مجلس مطرح کردند که لازم است بنده این موارد را در صحن علنی مطرح کنم.
وی افزود: بحث خسارت کشاورزان به صورت مکرر از سوی نمایندگان مطرح می شود و مطالبه آنان این است که وزارت جهاد کشاورزی عنایت بیشتری در این زمینه کند تا خسارت کشاورزان پرداخت شود.
قالیباف تصریح کرد: در زمینه الگوهای کشت هم مشکلاتی وجود دارد که باید بعد از چند دهه این مشکلات حل و فصل شود.
وی ادامه داد: قیمت ها و خریدهای تضمینی از موضوعات جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در ماه های اخیر بحث نهاده های دامی هم یکی از موضوعات جدی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در برخی از استان‌ها بویژه استان‌های جنوبی گوجه را کیلویی 180 تومان از کشاورزان می خرند که چه معنایی دارد!