خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۷ درصد از مساحت کردستان در حوزه بازآفرینی شهری قرار دارد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 01 تیر 1399 - 09:44
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان گفت: ۳۶ درصد از مساحت هفت شهر استان کردستان در حوزه بازآفرینی شهری شامل بافت فرسوده، بافت با پیشینه روستایی، سکونت گاه های غیر رسمی، بافت ناهمگون و بافت تاریخی بوده که نیازمند بازآفرینی و احیا است.
كردستان،بازآفريني،شهري،شهرسازي،احداث،كلاسه،سنندج،محله،بافت،خ ...

ایسنا/کردستان مدیرکل راه و شهرسازی کردستان گفت: ۳۶ درصد از مساحت هفت شهر استان کردستان در حوزه بازآفرینی شهری شامل بافت فرسوده، بافت با پیشینه روستایی، سکونت گاه های غیر رسمی، بافت ناهمگون و بافت تاریخی بوده که نیازمند بازآفرینی و احیا است.
محمدصدیق ثابتی امروز(یکم تیر) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۵۰ درصد از جمعیت شهرهای کردستان در محدوده با تراکم بالا و کم برخوردار از استانداردهای زندگی شهری ساکن اند که باید برای آن چاره ای اندیشید.
وی افزود: وزارت راه و شهرسازی برای بازآفرینی در این مناطق، با نگاه ویژه ۴۹ پروژه را با اعتباری بالغ بر۱۱۰میلیارد تومان در شهرهای سنندج، سقز، مریوان، قروه، بیجار، کامیاران و بانه تعریف کرده است و از سال گذشته عملیات اجرایی این پروژه ها شروع شده، تعدادی به بهره برداری رسیده و بقیه پروژه ها نیز باسرعت مناسب در حال انجام است.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان با اشاره به وضعیت نامناسب نواحی منفصل شهری در سنندج، کمبود فضای آموزشی، فضای سبز، اماکن تفریحی و معبر گذرگاهی را از اهم مشکلات مردم این مناطق برشمرد.
به گفته ثابتی، اداره کل راه وشهرسازی کردستان، احداث خیابان گاز، خیابان حاج فیضه و کل و ساخت دو واحد مدرسه ۶ کلاسه و ۹ کلاسه، همچنین مرکز خدماتی، فرهنگی، ورزشی در محله نایسر و احداث خیابان استاد هیمن در محله حسن آباد سنندج را در دستور کار دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان اتمام احداث منبع آب شرب بهداشتی، مدرسه شش کلاسه و مدرسه ۹ کلاسه با پیشرفت۸۵ درصدی را از دیگر خدمات راه و شهرسازی در نایسر ذکر کرد و از احداث یک مجموعه چند منظوره خدماتی، ورزشی و فرهنگی (مرکز محله ) با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت در نایسر خبر داد.
وی احداث خیابان ۸۵۰ متری ماموستا هیمن با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در ناحیه منفصل شهری سنندج را از دستاوردهای طرح بازآفرینی شهری دانست و گفت: با احیای منطقه آغه زمان و انبار غله متروکه، اقتصاد راکد این محله ها زنده خواهد شد.
ثابتی با اشاره به رتبه نخست کردستان در جذب اعتبارات بازآفرینی خاطر نشان کرد: ارتقای استانداردهای لازم برای زندگی، حفظ جان و مال شهروندان، آزادسازی معابر، کاهش بار ترافیکی، کاهش آلاینده های زیست محیطی و سلامت شهروندان از اهم اهداف ومزایای اجرای طرحهای بازآفرینی شهری است.
انتهای پیام