خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ باز هم درباره ایران توهم زد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 01 تیر 1399 - 09:13
رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد ایران دنبال توافق با او است و بهتر آنکه این کار را پیش از برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ انجام دهد!
ايران،آمريكا،بايدن،مدعي،توافق،پول

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فکت بیس، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جریان گردهمایی که در شهر «تولسا» ایالت اوکلاهما برگزار شد بار دیگر به اظهارنظر درباره ایران پرداخت حال آنکه گفته‌هایش مثل همیشه ترکیبی از اتهام و توهم بود.
او در راستای بهره‌برداری انتخاباتی، دموکرات‌ها را به باج دادن به ایران متهم کرد و مدعی شد: اوباما –رئیس جمهور سابق آمریکا- به ایران یکصد و پنجاه میلیارد دلار پول داد آن هم به ازای هیچ و عجیب‌تر آنکه یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون آن را با پول نقد پرداخت کرد و اکنون شاهد هستیم که آنها (ایران) اصلاً عملکرد خوبی ندارند.
وی در ادامه توهمات خود افزود: ایران بدجوری دلش توافق می‌خواهد.
اما جان کری –وزیر خارجه اسبق آمریکا- و خیلی (دموکرات‌های) دیگر به آنها می‌گویند صبر کن چرا که اگر ترامپ ببازد، شما صاحب آمریکا می‌شوید.
من هم اهمیتی نمی‌دهم.
به آنها گفتم می‌توانیم منتظر بمانیم اما اگر ببرم، آن وقت باید بیش از آنچه که می‌توانستید، برای این توافق بپردازید.
وی همچنین مدعی شد که جو بایدن رقیب دموکراتش در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، عروسک خیمه‌شب بازی چین است.
این در حالی است که او پیشتر هم ادعاهای مشابهی مبنی بر اینکه ایران و چین خواهان پیروزی بایدن در انتخابات هستند را مطرح کرده بود.