خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوانگرایی در برنامه تلویزیونی «این.ج.ا» بررسی می شود

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 12 اسفند 1397 - 13:01
برنامه تلویزیونی «این.ج.ا» امشب، ۱۲ اسفندماه به موضوع بررسی ابعاد مختلف جوانگرایی در دستگاه های مختلف می پردازد.
جوانگرايي،برنامه،مطالبه،شبكه،ساعت،دانشگاه

به گزارش خبرگزاری مهر، در دهه پنجم انقلاب موضوع جوانگرایی یکی از موضوعات داغ و جذاب برای مردم شده و مطالبه جوانگرایی در جامعه بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد.
از سوی دیگر تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان هم موجب تشدید این مطالبه شد.
اما برخی کارشناسان نسخه جوانگرایی را در شرایط فعلی مناسب نمی‌دانند و برخی دیگر نیز به نحوه جوانگرایی در دستگاه‌های مختلف انتقاد دارند.
سوال اینجاست که ما امروز با چه پدیده‌ای مواجه هستیم؟
جوانگرایی یا جوان نمایی؟!
تقی آزاد ارمکی جامعه‌شناس ایرانی و استاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و امیر محبیان روزنامه نگار سابق و مدرس فلسفه غرب در دانشگاه امشب در برنامه تلویزیونی «این.
ج.ا» به بررسی جوانگرایی با عنوان «جوانگرایی یا جوان‌نمایی» می‌پردازند.
برنامه «این.
ج.ا» با اجرای محمد لسانی امشب ۱۲ اسفندماه از ساعت ۲۱ به‌صورت زنده از شبکه چهار سیما به روی آنتن می‌رود.
علاقه‌مندان می‌توانند تکرار این برنامه را جمعه آتی در ساعت ۱۷:۳۰ از همین شبکه تماشا کنند.