امروز نیازمند امثال شهید چمران ها هستیم
امام جمعه موقت شهرستان ورامین گفت: شهید چمران میدان رزم را بر کرسی مجلس ترجیح داد و درس ولایتمداری و اطاعت محض از امام را در عمل به نمایش گذاشت و مناجات هایش زمزمه های عارفانه ای است که دلها را شیدای خود می کرد.

ایسنا/تهران امام جمعه موقت شهرستان ورامین گفت: شهید چمران میدان رزم را بر کرسی مجلس ترجیح داد و درس ولایتمداری و اطاعت محض از امام را در عمل به نمایش گذاشت و مناجات هایش زمزمه های عارفانه ای است که دلها را شیدای خود می کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص سالروز شهادت شهید چمران اظهار کرد: ۳۱ خرداد سالروز شهادت مرد علم و ادب، شجاعت و ایثار، سیاست و دیانت شهید دکتر مصطفی چمران است.
وی عنوان کرد: شهید چمران همان کسی است که در جنگ های نامنظم نگذاشت چراغ دفاع از کشور و ملت خاموش گردد.
امام جمعه موقت ورامین امروز نیازمند امثال شهید چمران ها هستیم، خاطرنشان کرد: باید تاسف خورد از اینکه تاکنون هنوز حق این شهید والا مقام ادا نشده، لذا برخی از مردم و جوانان، بیش از نام اتوبان چمران از او چیزی نمیدانند.
وی اضافه کرد: برادر شهیدم که همرزم شهید چمران بود همواره از غربت او در مقابل بنی صدر و بی مهری های آن ملعون سخن می گفت ولی او هرگز خسته نشد و راه را گم نکرد.
محمودی بیان کرد: البته خوشبختانه امسال به همت برخی دلسوزان خاصه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دهها اثر در رابطه با آن شخصیت عزیز جهت انتشار در فضای مجازی و رسانه ها منتشر شد که شایسته تقدیر است.
انتهای پیام