خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید رئیس نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی بر وجود طرح جامع مسکن

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 31 خرداد 1399 - 16:01
رئیس نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی بر وجود و ضرورت طرح جامع مسکن تاکید کرد.
مسكن،حوزه،رمضاني،ساختمان،حاضر،آنجاييكه،انباشت

ایسنا/خراسان شمالی رئیس نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی بر وجود و ضرورت طرح جامع مسکن تاکید کرد.
رمضانی در گفت و گو با ایسنا، گفت: در حال حاضر اطلاعاتی در این ارتباط با وضع موجود مسکن های ساخته شده و مورد نیاز وجود ندارد و از سوی دیگر نمی دانیم که چه تعداد مسکن ساخته شده نیز در حال حاضر بلا استفاده هستند.
وی افزود: اگر طرح جامع مسکن وجود داشته باشد از این سمت و سو که هر شخصی پول داشته باشد می تواند با روش های سنتی خانه بسازد، خارج خواهیم شد.
رمضانی ادامه داد: در حال حاضر در بسیاری از کشورها، سازندگان مسکن به سوی انرژی پاک پیش رفته اند تا هزینه ها را کاهش دهند و آسایش را افزایش دهند.
وی اظهارکرد: از آنجاییکه با روش های سنتی امر خانه سازی را انجام می دهیم، عمر ساختمان هایمان کوتاه است و مجبور به کوباندن منازل بعد از گذشت 50 سال و یا تعمیر آن ها بعد از گذشت حدود پنج سال می شویم، این درحالی است که یک ساختمان باید تا 100 سال عمر داشته باشد.
رمضانی تصریح کرد: از آنجاییکه تقاضای انباشت در حوزه مسکن وجود دارد به صورت شتاب زده به کمیت می پردازیم و به کیفیت منازل توجه چندانی نداریم.
وی تاکید کرد: باید یک برنامه بلند مدت در حوزه مسکن وجود داشته باشد که حوزه های مختلف تقاضا و ...
در آن بررسی شود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: هر چقدر در حوزه مسکن، تقاضای انباشت وجود داشته باشد از تولید محصولی با کیفیت فاصله خواهیم گرفت.
انتهای پیام