خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم بهبود شرایط اعضای هیأت علمی و دانشجویان

ایسنا | دانش و فناوری | شنبه، 31 خرداد 1399 - 16:01
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بر لزوم بهبود شرایط اعضای هیأت علمی و دانشجویان این دانشگاه تاکید کرد.
دانشگاه،علوم،پزشكي،آزاد،اسلامي،تهران،سرپرست

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بر لزوم بهبود شرایط اعضای هیأت علمی و دانشجویان این دانشگاه تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا خوشدل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، گفت: خدمت در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی برای بنده توفیقی استثنایی است.
ده‌ها هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند و بیش از ۷۰ رشته/محل تحصیلی در دانشگاه وجود دارد که ظرفیت بالایی است و اگر بتوانیم کوچکترین قدمی برای ارتقای دانشگاه برداریم، قطعاً مورد رضایت پروردگار خواهد بود.
وی افزود: پس از ۳۰ و اندی سال خدمت در ارتش، به بنده تکلیف شد که در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران حضور یابم و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک شاهد بهبود شرایط اعضای هیأت علمی و دانشجویان باشیم و باید در این راستا گامی موثر برداریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران خاطرنشان کرد: جا دارد که در این جلسه از دکتر ابطحی رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران یاد کنیم.
بنده، ایشان را از گذشته می‌شناسم و درخواست می‌کنم که به ما مشاوره دهند و در هدایت دانشگاه کمک‌مان کنند.
امیدوارم بتوانم در راستای بیانات مقام معظم رهبری گام بردارم و دانشگاه را به جایگاه بالایی که شایسته آن است ارتقاء دهیم.
انتهای پیام