آتشسوزی مراتع مهریز مهار شد
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهریز از مهار حریق مراتع در ارتفاعات منشاد با همکاری نیروهای مردمی بر داد.

ایسنا/یزد رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهریز از مهار حریق مراتع در ارتفاعات منشاد با همکاری نیروهای مردمی بر داد.
«سید علی باقری» در این باره اعلام کرد: به دنبال اطلاع از ایجاد حریق در مراتع منطقه منشاد در این شهرستان، نیروهای یگان حفاظت اداره منابع طبیعی مهریز با همکاری نیروهای مردمی از گسترش آتش ممانعت به عمل آورده و از وارد آمدن خسارت بیشتر به ان مراتع جلوگیری کردند.
وی افزود: آتش سوزی مراتعی که در سالهای خشک و بی آبی با تنوع پوشش گیاهی مختلف، همچنان استوار و با طراوت باقی مانده و بعد از بارانهای اخیر به اوج زیبایی رسیده بود، در اثر سهل انگاری و غفلت بعضی از مردم به یکی از خبرهای پرتکرار این روزها مبدل شده است.
باقری خاطرنشان کرد: این آتشسوزی که علت آن روشن کردن آتش از سوی برخی طبیعتگردان بوده است، با وزش باد به سمت ارتفاعات کوههای منشاد در حرکت بود که با تلاش سه ساعتهی نیروهای مردمی و یگان حفاظت اداره منابع طبیعی مهریز مهار شد.
این مسئول از همه مردم خواست در صورت مشاهده آتشسوزی در مراتع، موضوع را بلافاصله به شماره تلفن رایگان ۱۵۰۴ اطلاع دهند تا بتوان با اقدامات به موقع، میزان خسارت ناشی از این حوادث را کاهش داد.
انتهای پیام