سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

6 میلیون و 600 هزار خانوار ایرانی مستاجرند

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 30 خرداد 1399 - 11:12
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: 6 میلیون و 600 هزار خانوار ایرانی مستاجر هستند.
اجاره،درصد،نشيني،شهرسازي،آمار،مسكن،نرخ

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمود محمود زاده افزود: بر اساس آمار سال 95، در شهر تهران، 43.6 درصد از افراد مستاجر هستند البته برخی از افراد بدلیل اعلام نکردن و یا اینکه در خانه‌های سازمانی سکونت دارند لحاظ نشده است.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: براساس آخرین آمار نفوس و مسکن سال 95، 18 میلیون و 100 هزار خانوار در کشور وجود دارد که از این تعداد حدود 6 میلیون و 600 هزار خانوار، معادل 30.7 در صد مستاجر هستند.
وی ادامه داد: در 7 استان از جمله تهران، کهکیلویه و بویر احمد، کرمانشاه، قم و لرستان نرخ اجاره نشینی بیش از 40 درصد است و در 6 استان از جمله یزد، مازندران و گلستان، نرخ اجاره نشینی کمتر از 30 درصد و در بقیه استان ها‌ی کشور، آمار اجاره نشینی بین 30 تا 40 درصد است.
محمودزاده اضافه کرد: با توجه به افزایش قیمت زمین، نرخ اجاره هم افزایش پیدا می‌کند، علت آن هم شخصی بودن ملک است و دولت هم در گذشته به این بازار ورود خاصی نداشت.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره پیشنهاد‌های این وزارتخانه در بخش مسکن گفت: برای مدیریت بازار اجاره، وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد‌های خود را در بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ارائه کرده است البته در هفته گذشته جلسات کارشناسی آن برگزار شد و هفته آینده نیز پیشنهاد‌ها به دولت ارائه می‌شود که این پیشنهاد‌ها در جهت توانمندی و کنترل بازار است.
انتهای پیام/