خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امید به دولت مشکلات را رفع نمی‌کند/ ضرورت مطالبه‌گری جوانان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 29 خرداد 1399 - 18:48
دامغان- نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امید به دولت مشکلات را حل نمی‌کند، گفت: دانشجویان، طلاب و اثر گذاران فرهنگی برای ورود مردم به صحنه‌های مختلف تلاش کنند.
طلاب،دانشجويان،فرهنگي،فعاليت،دامغاني،صحنه

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر علیزاده برمی عصر پنج شنبه در دیدار با گروهی از دانشجویان و طلاب دامغانی به میزبانی دفتر خود با بیان اینکه مردم باید خود وارد صحنه شوند، تاکید کرد: دانشجویان، طلاب و اثرگذاران فرهنگی باید برای ورود مردم در صحنه، فرهنگ‌سازی و تلاش کنند زیرا امید به دولت مشکلی را حل نمی‌کند.
وی با بیان اینکه دانشجویان و طلاب با انجام کارهای رسانه‌ای و فرهنگی باید با مطالبه‌گری از مسئولان بخواهند که مردم را در کارها شریک کنند، افزود: یکی از مسائل فرهنگی که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز درباره آن تأکیدات زیادی دارند سبک زندگی اسلامی محسوب می‌شود که به دلیل غرب‌زدگی و نگاه غربی در برخی مسئولان نگرانی‌هایی را پدید آورده است لذا می‌بایست مشکلات و انحراف‌ها را احصاء و با روش‌های هنرمندانه آن را اصلاح کنیم.
نماینده دامغان در مجلس در پاسخ به خواسته دانشجویان و طلاب دامغانی درباره فعالیت رسانه‌ای و فرهنگی در شهرستان، گفت: قبل از شروع فعالیت شایسته است کار فکری عمیقی انجام شود تا بدانیم که دنبال چه کاری هستیم و به طور مشخص می‌خواهیم کدام معضل را در جامعه حل کنیم و سپس به فعالیت بپردازیم.