ضرورت بهرهگیری از ظرفیت فضای مجازی در امر مبارزه با مواد مخدر
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری تغییر نگاه مردم، تقویت حوزه سلامت، ایجاد پایگاههای خانگی و اجتماعی و توجه به مناطق آسیبپذیر و خدمت مشاورهای به مردم را در زمینه مبارزه با مواد مخدر مهم ارزیابی کرد و گفت,: تغییر باورهای غلط مردم و استفاده از ظرفیت فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری تغییر نگاه مردم، تقویت حوزه سلامت، ایجاد پایگاههای خانگی و اجتماعی و توجه به مناطق آسیبپذیر و خدمت مشاورهای به مردم را در زمینه مبارزه با مواد مخدر مهم ارزیابی کرد و گفت,: تغییر باورهای غلط مردم و استفاده از ظرفیت فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد.
سید قدیر مرتضوی ۲۹ خردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته جهانی "مبارزه با مواد مخدر" با اشاره به اینکه باورهای غلط در زمینه مواد مخدر باید حذف شود، اظهار کرد: شیوع مصرف ماده مخدر "گل" به عنوان دومین ماده مصرفی کشور، تهدیدی جدی بوده و متاسفانه خاصیت توهمزایی این ماده، 26 برابر هروئین است.
وی نبود روش دقیق درمانی برای ماده مخدر "گل"، روغنی بودن آن و خاصیت جذبشدگی در خون را از ویژگیهای این ماده مخدر جدید برشمرد.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه عنصر اصلی در عرصه مشارکت و مبارزه با مواد مخدر سازمانهای مردمنهاد هستند، افزود: این طیف سازمانها بسیار مسئولانه عمل میکنند و حمایت از این قشر سبب تقویت و اثربخشی اقدامات قبلی است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در حوزه اعتیاد بانوان دیرتر از موعد اقدامات موثر صورت گرفته است، گفت: ساختار سنتی استان مانع از پیگیری مستمر انجام فعالیت در این حوزه شده است.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ظرفیت اشتغال برای معتادان بهبود یافته وجود دارد و بخشی از این تسهیلات در اختیار این افراد قرار میگیرد، البته فرد بهبودیافته نیازمند اعتمادسازی است و خود بایستی بتواند اعتماد همگان را جلب کند.
مرتضوی تغییر نگاه مردم، تقویت حوزه سلامت، ایجاد پایگاههای خانگی و اجتماعی و توجه به مناطق آسیبپذیر و خدمت مشاورهای به مردم را در زمینه مبارزه با مواد مخدر مهم ارزیابی و تصریح کرد: تغییر باورهای غلط مردم و استفاده از ظرفیت فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه فقر رشتههای تخصصی در حوزه علوم اجتماعی در استان دیده میشود، اضافه کرد: میتوانیم از تحقیقات استانهای دیگر در حوزه مبارزه با مواد مخدر استفاده کنیم.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه وضعیت شیوع ویروس کرونا کارکرد جدیدی را میطلبد، ادامه داد: شیوع این ویروس، ظرفیت بالقوه فضای مجازی را بالفعل کرد و در کنار این ظرفیت لازم است کمیته توسعه مشارکتهای مردمی در حوزه قوه قضائیه، مواد مخدر، سلامت و در کل اجتماعمحور کارکردن بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
مرتضوی با اشاره به اینکه هر خانه باید تبدیل به یک پایگاه سلامت شود، افزود: اعتیاد جدای از سلامت نیست پس این مفهوم و این فرهنگ باید در پایگاه سلامت نهادینه شود.
مرتضوی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری، دومین استان کشور در زمینه راهاندازی سبک و سیاق نوین در کانون یاریگران زندگی است، خاطرنشان کرد: لازم است برای راهاندازی مرکز جدید، ظرفیتهای ایجاد آن مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام