خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

والی هرات از آزادی 11 زندانی دیگر طالبان خبر داد

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 29 خرداد 1399 - 15:18
سخنگوی والی هرات اعلام کرد که 11 زندانی دیگر عضو طالبان از زندان‌های دولت در این ولایت آزاد شدند.
طالبان،زنداني،غني،مذاكرات،آزاد

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «جیلانی فرهاد» سخنگوی والی هرات اعلام کرد که براساس فرمان «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان 11 زندانی طالبان از زندان مرکزی این ولایت آزاد شدند.
دولت افغانستان پیش از این اعلام کرده بود که در مجموع 3 هزار زندانی طالبان را آزاد کرده و اخیراً نیز اشرف غنی وعده داد که 2 هزار زندانی دیگر این گروه نیز بزودی آزاد خواهند شد.
غنی هفته گذشته در نشست شورای آتلانتیک تصمیمش برای آزادی دو هزار زندانی دیگر طالبان در زمان «بسیار کوتاه» را اعلام کرد اما زمان دقیق آن را مشخص نکرد.
مذاکرات بین‌الافغانی قرار بود 20 اسفند سال گذشته آغاز شود اما به دلیل پافشاری طالبان بر آزادی همه زندانیانش پیش از گفت‌وگوها این مذاکرات تاکنون به تاخیر افتاده است.
طالبان می‌گوید که اگر آزادی تمامی زندانیان این گروه براساس فهرست ارائه شده صورت گیرد، طالبان نیز در مدت یک هفته برای آغاز مذاکرات بین افغان‌ها آمادگی دارند.
انتهای پیام/.