خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصفهان رتبه سوم تولید قارچ خوراکی در کشور را دارد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 29 خرداد 1399 - 12:05
اصفهان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: توسعه کشت قارچ خوراکی در اصفهان به جهت کم آب بر بودن با سطح کشت ۶۸.۵ هکتار و تولید سیزده هزار تن در سال انجام می شود.
توليد،قارچ،اصفهان،استان

مهرداد مرادمند در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید قارچ خوراکی در استان اصفهان اظهار داشت: از مهم‌ترین مزایای تولید قارچ می‌توان به اشتغالزایی بالای واحدهای تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، تولید در تمام فصول با میزان مصرف کم آب در واحد تولید اشاره کرد.
وی افزود: میزان مصرف آب برای تولید هر تن قارچ ۱۷ مترمکعب است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام رتبه سوم استان اصفهان در تولید قارچ خوراکی گفت: استفاده از پسماندهای کشاورزی در فرایند تولید و خواص دارویی و غذایی قارچ از مزایای توسعه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان است.
وی اضافه کرد: سطح سالیانه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان ۶۸.۵ هکتار و در ۷۰ واحد تولیدی و با تولید ۱۳ هزار تن در سال است.