خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای تهران افزایش می‌یابد / هشدار بالا آمدن آب سطح رودخانه‌ها در ۲ استان کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 28 خرداد 1399 - 21:16
گودرزی گفت: امروز آسمان پایتخت صاف تا کمی ابری بود و طی روز‌های آتی ۲ تا ۳ درجه گرم‌تر می‌شود.
شمال،تهران،رگبار،رعد،پراكنده،آذربايجان،احتمال،برق،استان

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
فریبا گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از رگبار پراکنده باران در برخی نقاط خبر داد و گفت: امروز در استان های آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، ارتفاعات البرز مرکزی و غربی، ارتفاعات شمال شرق در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی احتمال رگبار پراکنده گاهی رعد و برق وجود دارد.
وی افزود: در ساعات بعد از ظهر روز پنج شنبه در شمال آذربایجان غربی و ارتفاعات البرز رگبار پراکنده باران گاهی رعد و برق دور از انتظار نیست.
گودرزی ادامه داد: طی امروز و فردا در استان های ایلام، خوزستان، بوشهر، فارس، جنوب سمنان، شمال اصفهان، جنوب تهران و بخش سواحل شرقی وزش بادهای شدید همراه با پدیده گرد و خاک وجود دارد.
به گفته وی، طی سه روز آینده در استان های جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان احتمال افزایش ابر، بارش پراکنده و رعد و برق وجود دارد.
این کارشناس سازمان هواشناسی از احتمال بالا آمدن سطح رودخانه های فصلی خبر داد و.
گفت: در ساعات بعد از ظهر و اوایل امروز در استان های آذربایجان شرقی و زنجان به سبب رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش بادهای شدید احتمال بالا آمدن آب سطح رودخانه های فصلی، مسیل ها و وقوع صاعقه در این مناطق وجود دارد.
وی با بیان اینکه طی روزهای جمعه تا یکشنبه در اکثر مناطق کشور جو آرام است، بیان کرد: طی امروز و فردا آب های خلیج فارس مواج است.
روند تدریجی افزایش دما در تهران
این کارشناس هواشناسی درباره آخرین وضعیت آب و هوای تهران بیان کرد: امروز آسمان پایتخت صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد همراه است.
گودرزی در پایان بیشینه دمای امروز تهران را ۳۷ درجه سانتی گراد اعلام کرد و گفت: دمای تهران طی روزهای آتی ۲ تا ۳ درجه گرم تر می شود.
انتهای پیام/