خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الجعفری: اقدامات اقتصادی ظالمانه غرب علیه سوریه روی دیگر تروریسم است

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 28 خرداد 1399 - 15:01
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد جنگ اقتصادی ظالمانه غرب به سرکردگی آمریکا علیه این کشور را روی دیگر تروریسم دانست.
آمريكا،سوريه،اسرائيل،الجعفري،سخن،خبرگزاري

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد خاطر نشان کرد سیاست‌های اعمال محاصره و تحمیل اقدامات اقتصادی ظالمانه یکجانبه همچنان بخشی از سیاست‌های کورکورانه غرب و روی دیگر تروریسمی است که خون سوری‌ها را می‌ریزد و دستاوردهای آنها را از بین می‌رود.
الجعفری که در نشست شورای امنیت به صورت ویدئوکنفرانس سخن می گفت،-نشستی که درباره اوضاع سوریه برگزار شد- با دروغ
وی قانون موسوم به قیصر آمریکا را بیانگر بی اعتنایی این کشور به قوانین بین المللی و زیر پا گذاشتن آن دانست و گفت دولت آمریکا به منطقه از زاویه دید اسرائیل نگاه می کند، زیرا مطالباتی که جیمز جفری سفیر آمریکا از آن سخن می گوید، در حقیقت خواسته های قدیمی و جدید اسرائیل است که هدف از آن بازتشکیل منطقه بر اساس آن چیزی است که طرحهای سلطه طلبانه اسرائیل و آمریکا را محقق کند.
انتهای پیام/