سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل حملات ائتلاف سعودی در صعده را "هولناک" خواند

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 28 خرداد 1399 - 14:27
سازمان ملل حملاتی که به کشته شدن ۱۶ غیرنظامی در استان صعده انجامید، "هولناک و غیرقابل توجیه" توصیف کرد.
يمن،سازمان،ائتلاف،كشته،اعلام،غيرنظامي،انساني،ملل،استان،گذشته،دست

سازمان ملل حملاتی که به کشته شدن ۱۶ غیرنظامی در استان صعده انجامید، "هولناک و غیرقابل توجیه" توصیف کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل سه شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که گزارش‌های میدانی اولیه حکایت از این دارند که دست کم ۱۶ غیرنظامی از جمله چهار کودک در ۱۵ ژوئن به دلیل حملات به خودرویی در شهرستان شدا در استان صعده در شمال یمن جان خود را از دست دادند.
جنبش انصار الله اعلام کرده است که ائتلاف عربی تحت امر عربستان مسؤول کشتار آن غیرنظامیان در حملاتی هوایی به شهرستان شدا در صعده است.
این ائتلاف هیچ اظهارنظری در خصوص این حمله نکرده اما معمولاً این ائتلاف مدعی می‌شود که "به اصول قوانین بین‌المللی حقوق بشر" پایبند است.
لیزا گراندی، هماهنگ کننده امور انسانی در یمن اعلام کرد: به خانواده‌های غم‌دیده و دوستان آن افرادی که جان خود را در این حمله هولناک و غیرقابل توجیه از دست دادند، تسلیت می‌گوییم.
در این بیانیه آمده است که با وجود درخواست دبیرکل سازمان ملل در اواخر مارس گذشته برای آتش‌بس در سطح جهانی به خاطر شیوع ویروس کرونا اما درگیری‌ها در یمن همچنان ادامه دارند.
وی گفت که از ژانویه گذشته، در پی درگیری‌ها در یمن بیش از ۸۰۰ تن کشته شده‌اند.
گراندی عنوان داشت: یمن مبرم‌ترین نیاز را به صلح دارد، پول‌های داده شده از سوی آژانس‌های انسانی تمام شده است و ویروس کرونا در حال شیوع است و میلیون‌ها تن از کسانی که به کمک‌ها متکی هستند، در حال حاضر در بوته آزمایش قرار گرفته‌اند.
تنها یک پاسخ وجود دارد؛ باید جنگ را متوقف کرد.
از سوی دیگر، سازمان آکسفام و هفت سازمان بین‌المللی که در یمن فعالیت می‌کنند، در بیانیه‌ای، حمله‌ای که به کشته شدن ۱۶ غیرنظامی از جمله کودکان در استان صعده در شمال کشور منجر شد، محکوم کردند.
محسن صدّیقی، مدیر دفتر سازمان آکسفام در یمن در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد: تمامی اقدامات خشونت‌بار طرف‌ها را محکوم می‌کنیم.
آنچه ملت یمن در حال حاضر و بیش از هر زمانی به آن نیاز دارد، آتش‌بس در سطح ملی و بازگشت طرف‌های درگیر به میز مذاکرات است.
وی عنوان کرد: زمان آن فرا رسیده که تدابیری برای تضمین بازگشت صلح به یمن بعد از گذشت پنج سال از تشدید این درگیری‌های خونین، اتخاذ شود.
طبق این بیانیه، ائتلاف عربی فقط در سال گذشته میلادی، باعث کشته و زخمی شدن ۲۲۲ کودک در یمن شده است.
انتهای پیام