خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۴ برابری جان باختگان کرونا در هرمزگان/ابتلا بیش از ۲۵۰ نفر از کادر درمان به کرونا

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 28 خرداد 1399 - 12:47
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: از ابتدای خرداد تاکنون شمار جان باختگان در هرمزگان ۴ برابر افزایش یافته و از ۳۲ نفر به ۱۳۲ نفر رسیده است.
نفر،كرونا،هرمزگان،جان،فرشيدي،علوم،پزشكي

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: از ابتدای خرداد تاکنون شمار جان باختگان در هرمزگان ۴ برابر افزایش یافته و از ۳۲ نفر به ۱۳۲ نفر رسیده است.
دکتر حسین فرشیدی شب گذشته(۲۷ خردادماه) در جمع خبرنگاران، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته نیز ۱۲ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
وی اظهار کرد: مبتلایان جدید برخلاف ماه قبل علامت دارند و بسیاری از آن‌ها با حال نامساعد بستری می‌شوند و شمار زیادی از جان باختگان نیز بدون بیماری زمینه ای هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: اکنون ۴۴ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی.
سی.
یو) بستری هستند و حال ۲۲ نفر نیز وخیم است.
فرشیدی با اشاره به اینکه دستگاه تنفس هم قادر به نجات جان افراد مبتلا به کرونا نیست، تصریح کرد: ۸۵ درصد از مبتلایانی که زیر دستگاه تنفس قرار گرفته اند جان خود را از دست می‌دهند.
وی به تلاش‌های شبانه روزی کادر بهداشت و درمان نیز اشاره کرد و افزود: تاکنون بیش از ۲۵۰ نفر از کادر بهداشت و درمان هرمزگان به کرونا مبتلا شده اند و دیگر همکاران نیز اکنون بسیار خسته اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مردم درخواست کرد در این تعطیلات سه روزه از مسافرت جدا خودداری کنند و در خانه‌های خود بمانند تا از شیوع بیشتر ویروس جلوگیری شود.
فرشیدی برگزاری مراسم‌های عروسی و عزا را از مهمترین عوامل شیوع کرونا دانست و عنوان کرد: براساس تصمیمات ستاد استانی کرونا، هرگونه تجمعات ممنوع است و فرمانداران موظف به برخورد قانونی با عوامل برگزاری هستند.
انتهای پیام