خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور اسنوکرباز ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان/ واحدی: شب‌ها تمرین می‌کنم

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 28 خرداد 1399 - 03:30
مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان با ۱۴۴ بازیکن برگزار می‌شود که سهیل واحدی اسنوکرباز حرفه ای ایران قرار است در این مسابقات با حریفان به رقابت بپردازد.
مسابقات،جهان،اسنوكر،واحدي،قهرماني،برگزار،بازيكن

مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان با ۱۴۴ بازیکن برگزار می‌شود که سهیل واحدی اسنوکرباز حرفه ای ایران قرار است در این مسابقات با حریفان به رقابت بپردازد.
به گزارش ایسنا، سهیل واحدی اسنوکر باز حرفه ای ایرانی قرار است در مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان حضور داشته باشد.
این اسنوکر باز ایرانی در سال های گذشته موفقیت های زیادی را در بازی های بین المللی و جهانی کسب کرده است.
او در مسابقات آزاد ولز که در اسفندماه سال گذشته برگزار شد درخشید و موفق شد سریعترین بازیکن جهان، تپچایا اون نوه مرد شماره ۲۱ جهان را با نتیجه چهار بر دو شکست داده و به جمع ۶۴ نفر برتر این مسابقه راه پیدا کند.
واحدی در گفتگو با ایسنا، در باره تمریناتش با وجود شیوع کرونا و تعطیلی باشگاه ها گفت: چند وقتی است که روزی دو ساعت تمرین دارم.
شب ها هنگامی که هیچ شخصی در آکادمی نیست به تمرین می پردازم.
همچنین او می گوید که برای مسابقات قهرمانی جهان آماده است.
به نظر می رسد علاوه بر واحدی، حسین وفایی هم در این مسابقات حضور داشته باشد.
طبق برنامه‌ریزی مجدد، قرار است مسابقات قهرمانی جهان کروسیبل در اواخر ماه جولای (مرداد ماه) پشت درهای بسته برگزار شود.
در این باره جیسون فرگوسن رئیس انجمن بیلیارد و اسنوکر حرفه ای جهانی می گوید که این مسابقات با ۱۴۴ بازیکن و بدون نقص برگزار خواهد شد.
انتهای پیام