خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید و فرآوری زیره در روستاهای خواف توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر

ایسنا | دانش و فناوری | چهارشنبه، 28 خرداد 1399 - 00:08
۴۰ نفر از دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر به همراه دو استاد این دانشکده برای درس کارآفرینی و نوآوری با حضور در روستاهای "خواف" اقدام به کشت و فرآوری زیره کرده‌اند.
خواف،روستاهاي،دانشجويان،فرآوري،هكتار،محصولات،دانشگاه

۴۰ نفر از دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر به همراه دو استاد این دانشکده برای درس کارآفرینی و نوآوری با حضور در روستاهای "خواف" اقدام به کشت و فرآوری زیره کرده‌اند.
به گزارش ایسنا، حدود ۲۰ هکتار از زمین‌های روستاهای "خواف" توسط دانشجویان، دکتر داود فدایی و دکترکاوه سیروس و ....
با هزینه هر هکتار یک میلیون تومان برای کاشت، داشت و برداشت سرمایه‌گذاری شد که از این محصولات چهار نوع فرآوری صورت می‌گیرد که فرآوری از این محصولات ارزش افزوده‌ای بیش از ۲۰ برابر در بازار ایجاد خواهد کرد.
دانشجویان این دانشگاه حدود ۲۰ هکتار از زمین‌های روستاهای خواف را به زیر کشت زیره بردند که محصولات آنها به زودی به بازار عرضه خواهد شد.
هدف از اعزام این گروه از دانشجویان به روستاهای خواف ایجاد اقتصاد هوشمند دانشی، ایجاد استقلال پایدار در راستای توسعه پایدار روستایی کشور ، بررسی پتانسیل‌های هر روستا و یافتن فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی هر روستا، تدوین مدل کسب و کار در روستاها و تامین سرمایه برای راه اندازی اشتغال از طریق مشارکت جمعی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ مدیریت و هماهنگی این سفر توسط سازمان مردم نهاد نت حامی صورت گرفته است که این سازمان مردم نهاد نیز توسط اساتید دانشگاهی تشکیل شده است.
انتهای پیام