خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش درخواست مزیت‌های بیکاری در انگلیس

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 27 خرداد 1399 - 23:45
درخواست دریافت مزیت‌های بیکاری در انگلیس در ماه می (ماه گذشته میلادی) تا ۵۲۹ هزار نفر بالا رفت و مجموع این درخواست ها به ۲.۸ میلیون نفر رسید.
ماه،آوريل،انگليس،رقم،اداره،نفر

به گزارش مشرق به نقل از اسپوتنیک، به دنبال دو ماه قرنطینه که انتظار می‌رفت خسارت سنگینی بر استخدام شهروندان انگلیسی داشته باشد، دولت این کشور را بر آن داشت تا یک طرح مرخصی همه گیر و همچنین یک برنامه حمایتی ویژه مشاغل خویش فرما اجرا کند و و پرداخت دستمزدها تا اکتبر ۲۰۲۰ پوشش دهد.
اداره آمار ملی انگلیس اعلام کرد درخواست برای مزیت‌های بیکاری در انگلیس در ماه گذشته تا ۵۲۹ هزار نفر بالا رفت و مجموع این درخواست ها به ۲.۸ میلیون نفر رسید.
این اداره اعلام کرد رقم ماه آوریل مورد بررسی مجدد قرار گرفت و به بیش از یک میلیون نفر افزایش یافت.
این ارقام در اوج اجرای اقدامات قرنطینه ثبت شده است.
اقدامات محدودیت زا در انگلیس از ۲۳ ماه مارس به منظور کاهش شیوع کرونا آغاز شد.
اداره آمار ملی انگلیس اعلام کرد نرخ بیکاری در ۳ ماهه منتهی به آوریل در رقم ۳.۹ درصد در نوسان بود زمانی‌که رقم ماه آوریل به تنهایی ۴۲۹ هزار مورد افزایش یافت.
آمارهای هفته گذشته نشان داد اقتصاد این کشور در ماه آوریل یک پنجم کوچک شده است.