خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه بومی سازی کالاهای فناورانه در اولویت وزارت صمت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 27 خرداد 1399 - 23:43
قبادیان گفت: بومی سازی کالاهای فناورانه جزو برنامه ساخت داخل است که در اولویت وزارت صمت قرار دارد.
فناوري،وزارت،داخل،ساخت،برنامه،قباديان،توسعه،فناورانه

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت در برنامه گفت‌و‌گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص برنامه های توسعه فناوری در صنایع گفت: در جلسه مشترک سرپرست وزارت صمت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر توسعه فناوری در صنایع و بومی سازی کالاهای فناورانه تاکید شد و از این به بعد همکاری هایی در این بخش انجام می گیرد.
او افزود: وزارت صمت ۴ برنامه محوری در اولویت کار دارد که این برنامه ها شامل جهش تولید، ساخت داخل، توسعه صادرات و مدیریت واردات و تنظیم بازار می شود.
قبادیان تصریح کرد: بخش فناوری بیشتر مربوط به برنامه جهش تولید و ساخت داخل می شود.
این مقام مسئول بیان کرد: طبق بررسی های انجام گرفته ۴۳ میلیارد دلار در سال ۹۷ و همین حدود در سال ۹۸ واردات کالاهای فناورانه داشتیم که ۱۴۰۰ محصول مربوط به وزارت صمت بوده است.
معاون وزارت صمت گفت: با کمک سایر نهاد ها در حوزه بومی سازی فناوری و ساخت داخل سعی می‌کنیم واردات این کالاها را کاهش دهیم و آنها را بومی سازی کنیم.
او ادامه داد: به این منظور در سال ۹۸ و امسال میزهای ساخت داخل ایجاد شده و مرکز ساخت داخل در مجموعه وزارت صمت تشکیل شده است.
قبادیان اظهار کرد: در داخل وزارتخانه در جهت همراهی مجموعه های مرتبط مثل ایدرو و ایمیدرو اقدام شده و در خارج از وزاتخانه هم افزایی با بخش هایی همچون وزارت علوم و دانشگاه ها صورت گرفته است.
او در خصوص توسعه پهنه های صنعتی کشور تصریح کرد: هم اکنون ۹۸۰ شهرک صنعتی در کشور داریم که ۸۰۰ شهرک فعال هستند و زیرساخت های آنها تکمیل است.
برخی شهرک های فناورانه هم داریم.
قبادیان افزود: در جلسه مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصمیم گرفته شد دو رابط از دو مجموعه تعیین شوند تا شناسایی پهنه های صنعتی و ایجاد زیرساخت ها به سرعت بیشتری پیگیری شود.
انتهای پیام/