خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منتظری: منصوری به عنوان یک متهم باید در دادگاه از خود دفاع کند

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 27 خرداد 1399 - 23:37
دادستان کل کشور درباره اتهاماتی که علیه متهم منصوری در پرونده طبری مطرح می‌شود گفت: او هم به عنوان یک متهم باید بیاید در دادگاه از خود دفاع کند هرچه که دفاع مستند باشد دادگاه بر اساس آن رای خواهد داد.
پرونده،دادگاه،طبري،روز

به گزارش مشرق، حجت الاسلام و المسلمین منتظری، دادستان کل کشور در حاشیه جلسه دیوان عالی کشور، در جمع خبرنگاران و در خصوص پرونده اکبر طبری، گفت: در رابطه با پرونده طبری، به لحاظ اینکه دادگاه آن در جریان است و ثانیا اینکه مسائلی را که لازم است سخنگوی قوه قضاییه مطرح کرده و با توجه به اینکه، اطلاعات، به روز است و باید به روز باشد در پاسخ به سئوال شما جوابی نمی‌دهم؛ چرا که هر روز ممکن است اطلاعات تغییر و تحول پیدا کند.
دادستان کل کشور درباره اتهاماتی که علیه متهم منصوری در پرونده طبری مطرح می‌شود نیز عنوان کرد: او هم به عنوان یک متهم باید بیاید در دادگاه از خود دفاع کند و هر چه که دفاع مستند باشد دادگاه بر اساس آن رای خواهد داد؛ چرا که پرونده، پرونده‌ای بزرگ، مهم و پیچیده است و باید صبر کنیم تا ببینیم در نهایت رای دادگاه چه خواهد بود.