بخش عمدهای از برنامههای دهه کرامت در فضای مجازی برگزار میشود
ارزانی با اشاره به گستره فعالیتهای شورای هماهنگی دهه کرامت گفت: امسال با توجه به شرایط ناشی از شیوع کرونا تأکید ویژهای نسبت به ارائه محتوا و برگزاری برنامهها در فضای مجازی وجود دارد.

در این نشست که همراه با برقراری ارتباط تصویری با آیتالله سید محمد سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) بود، اعضا به ارائه برنامههای دستگاههای عضو در شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت پرداختند.
حجتالاسلام و المسلمین «حبیبرضا ارزانی» طی سخنانی با اشاره به شرایط فعلی که ناشی از شیوع (کرونا) در کشور ایجاد شده است، اظهار کرد: گاهی انسان قدر آنچه را که دارد درک نمیکند و زمانی حرمان میآید تازه درک میکند که چه چیزی داشته است، چنانکه با شیوع کرونا، تا مدتها حرم امام رضا (ع) بسته بود و بسیاری با دیدن تصویر گنبد طلایی ثامن الحجج (ع) اشک میریختند و منتظر زیارت حضرت بودند.
رئیس شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت ادامه داد: این ایام فرصت مناسبی برای احسان و نیکوکاری است؛ همچنین برای هماهنگی و انسجام در فعالیتهای خیر چراکه زمان خوبی برای عرض ارادت به ساحت اهل بیت (ع) است، در نتیجه این دهه ارزشمند است چنانچه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) نیز فرمودند که این دهه را پاس بداریم.
وی افزود: شورای هماهنگی دهه کرامت، تلاشهای دستگاههای مختلف را به صورت منسجم بررسی میکند تا برنامه جامعی ارائه شود به ویژه تا افق ۱۴۱۴ یعنی ۱۵ سال آینده که بدانیم و مشخص شود که به کجا میخواهیم حرکت کنیم، در نتیجه در این شورا باید اهداف عالیه را بازتعریف کنیم و ذیل این رویکرد برنامههای دستگاهها ویژه این ایام، بر اساس سیاستهایی که دارند طراحی شود.
حجتالاسلام والمسلمین ارزانی با بیان اینکه آنچه که ماندگار است تأثیرگذاری بر اقشار مختلف به ویژه کودک و نوجوان است، گفت: این تأثیرگذاری باید به گونهای باشد که روی سبک زندگی این گروه تأثیرگذار بوده و در واقع سبک زندگی فاطمی و رضوی را شکل دهد.
رئیس شورای هماهنگی دهه کرامت اظهار کرد: هیأت اندیشه ورز مغز متفکر ماست و در این میان برگزاری جلسات مجازی اهمیت بالایی دارد به ویژه وبینارها که تأثیر به سزایی را در شرایط فعلی دارند، در این راستا انتظار میرود حداقل ۸ وبینار از سوی دستگاهها برگزار شود.
آیتالله سعیدی تولیت آستان حضرت معصومه (س) در ابتدای این جلسه به صورت ویدئو کنفرانسی طی سخنانی اظهار کرد: دهه کرامت در ماه ذیالقعده از میلاد حضرت معصومه (س) آغاز و با گرامیداشت احمد بن موسی الکاظم (ع) و امامزادگان ادامه پیدا میکند و نهایتاً با میلاد امام رضا (ع) به پایان میرسد که هرساله برنامههای متنوعی در آن اجرایی میشد اما امسال با وجود ویروس شرور و منحوس کرونا محدودیتهایی برای اجرای برنامهها داریم.
وی افزود: برای پیروان اهل بیت (ع) بنبستی وجود ندارد و ترویج محاسن و کلان این بزرگواران را براساس روایت امام رضا (ع) برای جذب مردم در فضای مجازی پیگیری خواهیم کرد و در این بستر دهه کرامت را رونق خواهیم داد.
گفتنی است طی برگزاری این نشست، اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، در رابطه با برنامهها و فعالیتهای خود در این ایام گزارشی اجمالی ارائه کردند.