خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میرتاج الدینی: قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان اجرا شود

مهر | سیاسی | یکشنبه، 25 خرداد 1399 - 11:41
نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: در صورتی که امسال قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس اجرا نشود، طرح سئوال از وزیر آموزش و پرورش را در مجلس دنبال می کنیم.
التدريس،تكليف،معلمان،قانون،شوراي،مجلس

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی مسائل آموزشی کشور گفت: قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس باید هر چه سریعتر اجرایی شود.
وی افزود: این قانون مصوب سال ۹۷ است و باید امسال محقق شود و درخواست معلمان حق التدریس این است که در تابستان امسال برای آنان دوره های آموزشی گذاشته شود و همچنین آنان در مهرماه سال جاری تعیین تکلیف شوند.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در صورتی که وزارت آموزش و پرورش قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس را اجرا نکند، مجلس شورای اسلامی سئوال از «حاجی میرزایی» را در دستور کار خود قرار می دهد.
میرتاج الدینی بیان کرد: در کل کشور حدود ۲۰۰ هزار نفر در مدارس غیردولتی تدریس می کنند که وضعیت حقوقی بسیار بدی دارند و در شرایط کرونایی هم حقوقی دریافت نکردند و باید حل مشکلات آنان در اولویت قرار گیرد.
وی گفت: اراده برخی از افراد این است که دانشگاه فرهنگیان را تضعیف کنند که لازم است وزارت آموزش و پرورش از دانشگاه فرهنگیان حمایت‌های ویژه به عمل آورد و و تقویت و توسعه آن را در دستور کار خود قرار دهد.