خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت مجلس از اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام وزارت راه

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 25 خرداد 1399 - 10:56
نایب‌رئیس مجلس بر حمایت از اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد.
اردبيل،شهرسازي،وزارت،مجلس

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی نیکزاد با بیان این‌که مجلس از تمام ابزارهای لازم برای اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام استفاده و از وزارت راه و شهرسازی، حمایت می‌کند، اظهار کرد: وزارت راه رسالت مهمی را در بخش مسکن بر عهده دارد؛ در بخش زیرساخت‌ها نیز ما در مجلس شورای اسلامی تلاش خواهیم کرد تا پروژه‌های زیرساختی که اشتغال، تولید و امنیت را به دنبال دارد، مورد توجه قرار دهیم.
وی یکی از مطالبات مردم اردبیل را اتمام راه‌آهن میانه-اردبیل اعلام و تصریح کرد: در سفر وزیر راه و شهرسازی، مقرر شد عملیات زیرسازی و ریل‌گذاری 100 کیلومتر از مسیر از سمت اردبیل تا پایان سال جاری انجام و 7 ایستگاه پیش‌بینی‌شده در این خط نیز تکمیل شود.
انتهای پیام/