خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضای فرهنگ لجام‌گسیخته است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 25 خرداد 1399 - 10:00
نماینده مردم تفت و میبد گفت: فضای فرهنگ در برهه کنونی لجام‌گسیخته بوده که باید فکر اساسی برای آن شود.
ميرمحمدي،فرهنگ،تفت،ميبد،قرآني

میرمحمدی در صحن علنی:
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید جلیل میرمحمدی، نماینده مردم تفت و میبد در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد) پارلمان اظهار کرد: عدم حمایت جدی از نهادهای مردمی در حوزه قرآنی یکی از خصلت‌های وزارت فرهنگ بوده که باید با برنامه‌ریزی مناسب از این وضعیت به درستی بهره‌برداری شود.
او افزود: نهادهای مردمی فعال در حوزه قرآنی با مشکلات اعتباری روبه‌رو هستند که باید رفع این مشکل در دستور کار وزارت فرهنگ قرار گیرد.
میرمحمدی تأکید کرد: در حال حاضر فضای فرهنگ نظام‌گسیخته است که باید فکری به حال آن شود، چرا که کرامت خانواده‌ها و جوانان حفظ نمی‌شود.
نماینده مردم تفت و میبد گفت: سرانه کتابخانه‌‌ای در کشور مساعد نیست، باید به کتابخوانی عنایت ویژ‌ه‌ای وجود داشته باشد.
انتهای پیام/