خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محلات قدیمی و بناهای تاریخی سنندج و بیجار بازسازی و مرمت می‌شوند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 خرداد 1399 - 09:39
سنندج - مدیرکل راه و شهرسازی کردستان گفت: محلات قدیمی، حاشیه شهرها و بناهای تاریخی دو شهر سنندج و بیجار در قالب طرح‌های بازآفرینی شهری بازسازی و مرمت می‌شوند.
ساماندهي،بازآفريني،محلات،شهري،كوچه

محمدصدیق ثابتی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در اجرای طرح بازآفرینی شهری، بازسازی و مرمت نواحی منفصل شهری و محلات قدیمی در دستور کار قرار گرفته و برای ساماندهی این مناطق طرح‌های مناسبی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: یکی از مهمترین موضوعاتی که در اجرای این طرح باید در نظر گرفته شود بحث توانمندسازی این محلات است و باید طرح‌های بازآفرینی به گونه‌ای تعریف شوند که ناکارآمدی محلات قدیمی و حاشیه‌ای شهرها دچار تغییر شود.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان ادامه داد: سال گذشته نیز از محل اعتبارات ملی طرح‌های بازآفرینی شهری طرح‌هایی در محلات تقتقان و فرجه سنندج اجرا شد که در مجموع برای ساماندهی ۳۹ کوچه در این مناطق مبلغی بالغ بر ۳.۸ میلیارد تومان صرف شد.
ثابتی یادآور شد: در محله تقتقان شهر سنندج ۱۷ کوچه با صرف اعتبار یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان در قالب طرح بازآفرینی شهری ساماندهی و بازسازی شد.
وی بیان کرد: در همین موضوع در محله فرجه نیز ساماندهی ۲۲ کوچه و معبر در دستور کار قرار گرفت که برای اجرای عملیات ساماندهی آنها اعتباری معادل دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان صرف شد.