خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره گیری از روش های جدید برای کشت محصولات کشاورزی ضروری است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 خرداد 1399 - 08:55
شهرکرد- رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: بهره گیری از روش های جدید برای کشت محصولات کشاورزی در این استان ضروری است.
كشاورزي،جهاد،شهرستان،پروژه،چهارمحال،بختياري،توجه،رئيس،سازمان ...

به گزارش خبرنگار مهر، ذبیح الله غریب عصر شنبه در آئین کلنگ زنی پروژه‌های عمرانی جهاد کشاورزی شهرستان کیار به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، اظهار داشت: خوشبختانه در شهرستان کیار پتانسیل کشاورزی بسیار خوب است و عمده فعالیت‌ها در حوزه باغی، زراعی، دامپروری و آبزی پروری است.
وی گفت: این شهرستان جز شهرستان‌هایی که تقریباً عمده فعالیت‌های کشاورزی در آن انجام می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: سهم شهرستان در تولیدات استان موجب شده که به پتانسیل‌های آن توجه بیشتری شود.
وی گفت: در روستای حاجی آباد از توابع شهر شلمزار پروژه‌ای آبیاری نوین در حدود ۱۳۲ هکتار کلنگ‌زنی شد که ۱۰۰ خانوار از آن بهره مند می‌شود.
وی تاکید کرد: حدود سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار برای این پروژه پیش‌بینی شده که از این میزان بیش از دو میلیارد تومان کمک بلاعوض دولت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شبکه برق پروژه کامل شده است، گفت: دو استخر چهار هزار و یک هزار متر مکعبی نیز احداث خواهد شد و همچنین احداث شبکه اجرایی برای این پروژه پیش‌بینی شده است.
وی بیان کرد: این پروژه به سامانه بارانی مجهز می‌شود و هزینه این روش بالا است اما تلاش می‌شود که یارانه بیشتری به این طرح‌ها پرداخت شود تا کشاورزان هم الگوی کشت خود را به درستی انجام دهند زیرا یکی از برنامه‌ها در استان در این پروژه‌ها الگوی کشت است که در کشت‌های بهاره و پاییزه رعایت شود و این مهم به ویژه در محصولات استراتژیک مانند چغندرقند که از کالاهای اساسی است، مورد توجه است.
وی تاکید کرد: این امر در تولید دانه‌های روغنی، گندم و غلات نیز مورد توجه است.
وی گفت: این پروژه ظرف دو ماه آینده توسط پیمانکار انجام خواهد شد تا در هفته دولت به بهره‌برداری برسد اعتبار دولتی آن نیز تأمین و به حساب نماینده کشاورزان واریز شده است.
وی در ادامه گفت: در شهرستان بیشتر کارها با همکاری فرمانداران انجام می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: کشاورزی امروز نیاز نیازمند سرمایه‌گذاری و روش‌های جدید است و امروز باید مصرف آب مدیریت شود.