خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بحثی از جدول زمانی خروج نیروهای آمریکا از عراق در گفتگوها نشد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 24 خرداد 1399 - 15:59
معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک به بیان جزییات بیشتری از گفتگوهای میان عراق و آمریکا پرداخت.
عراق،جلسه،وزير،آمريكا،دولت،راهبردي،گفتگوي،ديويد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «دیوید شنکر» معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک به بیان جزییات بیشتری از گفتگوهای میان عراق و آمریکا پرداخت.
وی افزود: ما از دولت عراق خواستیم که به موجب توافقنامه چارچوب استراتژیک وارد گفتگوی راهبردی شود و جلسه اول گفتگوی راهبردی از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد که ریاست هیات عراقی را «کریم هاشم مصطفی» و ریاست هیات آمریکایی را «دیوید هیل» بر عهده داشتند.
شنکر تاکید کرد: در این جلسه بسیاری از زمینه های همکاری دوجانبه مورد رایزنی قرار گرفت از جمله مباحث امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و انرژی.
در این مذاکرات نمایندگانی از وزارت دفاع، خزانه داری، انرژی و شورای امنیت ملی آمریکا حضور داشتند.
وی گفت: دولت عراق مجددا پایبندی خود را به حمایت از نیروهای آمریکایی و دیگر نیروهای موجود در عراق اعلام کرد و ما بر حمایت از دولت عراق تاکید کردیم.
در این جلسه درباره جدول زمانی خروج نیروها از عراق بحثی به عمل نیامد.
شنکر درباره سئوالی مبنی بر اینکه مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق از طرح ترورش در جریان سفر به موصل خبر داده است، هم اعلام کرد: متاسفم، نظری در این باره ندارم اما مایلم بگویم که که نخست وزیر کنونی عراق مردی میهن پرست است و برخی از گروهها در عراق ضد این اصول هستند و این(طرح ترور) مرا متجب نمی کند.