احساس فقر؛ علت اصلی بروز جرم در خراسان شمالی
دادستان بجنورد گفت: بیشتر جرائمی که در این استان رخ می دهد در ردیف جرائم خرد بوده و بیشتر از احساس فقر، نه خود فقرناشی میشود.

ایسنا/خراسان شمالی دادستان بجنورد گفت: بیشتر جرائمی که در این استان رخ می دهد در ردیف جرائم خرد بوده و بیشتر از احساس فقر، نه خود فقرناشی میشود.
مسلم محمدیاران در نشست بررسی مهمترین راهکارهای توانمندسازی جامعه روستایی مهاجرت فرست دراستان با اشاره به تبعات منفی حاشیه نشینی بر مناسبات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، اظهارکرد: متأسفانه براساس داده های آماری بیشتر جرائم و آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه شهرها و روستاها اتفاق می افتد و این معضل سبب شده این مناطق بیشتر در ردیف خاستگاه های بروز و شکل گیری برخی جرائم خطرناک و سازمان یافته تعریف شوند.
به گزارش ایسنا به نقل ازروابط عمومی دادگستری استان، وی با تأکید بر تعامل و هم افزایی دستگاه های ذی ربط در این حوزه، خاطرنشان کرد: پیشگیری از وقوع جرم زمانی موفق خواهد بود که دستگاهها متولی، هم افزایی داشته باشند و از اقدامات جزیره ای و موازی کاری پرهیز کنند.
یاران عنوان کرد: فرصت های استان در بحث کشاورزی بالا بوده و با توجه به اشتغال اغلب مردم به امور کشاورزی و به رغم اقدامات خوبی که توسط دستگاهها صورت پذیرفته اما در نتیجه بررسی های صورت گرفته در شورای قضایی و بر اساس ماحصل داده های آماری تعداد بالای مصادیق افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی حکایت از آن دارد که به رغم تخصیص اعتبارات مناسب در سال های گذشته و تلاش دستگاه های متولی در استان، همچنان با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
زارعی شهردار بجنورد در ادامه ضمن ارائه گزارش در خصوص آخرین وضعیت مناطق حاشیه نشین شناسایی شده در مرکز استان از برقراری گشت های مشترک نظارتی جهت اعمال مراقبت های لازم و پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق حاشیه نشین خبر داد.
احمدآبادی مدیر ترویج جهاد کشاورزی نیز با ارائه توضیحاتی درباره نحوه اجرای وظایف دستگاه ها در امر توانمندسازی جامعه روستایی در خطر تخریب و مهاجرت، گفت: ورود به حوزه حاشیه نشینی و انجام اقدامات پیشگیرانه، نظارت ها و اعمال مراقبتهای مستمر و پیوسته را می طلبد و ما در این حوزه آماده ارائه هر گونه همکاری هستیم.
گفتنی است تقویت کمی و کیفی گشت های مشترک نظارتی بازدارنده از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی واقع درحریم شهرها توسط نمایندگان شهرداری، بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی(امور اراضی)، راه و شهرسازی ،ارائه فهرست روستاهای مهاجرفرست منطبق با آخرین معیارها توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، برگزاری دوره های آموزشی مرتبط با حرفه آموزی های تخصصی و کاربردی و اجرای طرح های مرتبط با توسعه صنایع دستی و گردشگری(اکوکمپ)، پرورش و نگهداری دام و طیور ،آموزش مشاغل خانگی برای زنان سرپرست خانوار و نیز احداث گلخانه با استفاده از تسهیلات کم بهره در روستاهای مهاجر فرست متناسب با شرایط و پتاسیل های موجود در هر روستا برخی از مصوبات این نشست به شمار می رفت.
انتهای پیام