خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاجعه کرونا در استان هرمزگان / آقای رئیس جمهور ‌فکری برای کانون اصلی شیوع کنید

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 24 خرداد 1399 - 10:28
گروه استان‌ها ـ امروز فاجعه بارترین روز کرونایی استان هرمزگان رقم خورد و 12 نفر قربانی این ویروس شدند، سخن صریح مردم هرمزگان با آقای رئیس جمهور مشخص است، آقای روحانی فاجعه کرونایی هرمزگان را مهار و محدودیت‌های ویژه برای کنترل بیماری اعمال کنید.
كرونا،استان،هرمزگان،ستاد،استاني،آمار،بيماري،عملي،جان،ملي،فوت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، هرمزگان در یک ماه گذشته شاهد افزایش چشمگیر و تصاعدی آمار ابتلا به کرونا و جان باختگان بر اثر این ویروس بوده است.
اما در کمال تعجب هیچ گونه اقدام عملی از سوی مسئولان که بتوان آن را راه حلی برای مهار کرونا در استان دانست انجام نمی‌شود و سهل انگاری های بسیاری در این زمینه وجود دارد.
ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا پس از آنکه دید آمار کرونا رو به فزونی گذاشته، برخی محدودیت‌های اندک را اعمال کرد که با عدم نظارت صحیح به سرانجام نرسید، ستاد استانی تنها به صرف هشدار اکتفا کرده و اقدام موثری انجام نمی‌دهد البته این ستاد تحت نظر و هدایت ستاد ملی قرار دارد و نمی‌تواند خارج از مصوبات ستاد ملی به صورت استانی و منطقه‌ای تصمیم گیری کند.
جای تاسف آنجاست که ستاد ملی به جای تصویب قوانین سختگیرانه و تقبل هزینه زندگی مردم به مدت محدود، به پاک کردن صورت مسئله پرداخته و در اقدامی عجیب به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام کرده است به صورت استانی آمار کرونا را اعلام نکنند که خود موجب ایجاد جو وحشتناک روانی و آثار مخرب جانبی و به وجود آمدن شایعات و گمانه زنی‌های مختلف خواهد شد.
آقای رئیس جمهور، امروز استان هرمزگان داغدار 12 انسانی شد که سو تدبیرها و عدم رعایت پروتکل‌های مورد نیاز موجب ابتلا و نهایتا علیرغم تمام تلاش‌های قابل تقدیر کادر درمان به علت کمبود امکانات بهداشتی در استان و درگیری شمار زیادی از پزشکان و پرستاران با بیماری کرونا، جان خود را از دست دادند و یک استان را داغدار کرد و در بهت فرو برد.
امروز مطابق گفته سخنگوی وزارت بهداشت در سراسر کشور 75 مورد فوتی بر اثر کرونا ثبت شد که سهم استان هرمزگان با 12 فوتی 16 درصد جمع موارد بود، دیگر کار از زنگ خطر و هشدار و علامت قرمز گذشته است هرمزگان در بحرانی فرو رفته که معلوم نیست آیا بتواند از پس آن بر بیاید یا خیر؟
آقای روحانی سخن صریح مردم استان هرمزگان با شما این است حالا که از مدیریت بیماری کرونا در استان کاری ساخته نیست هر چه سریعتر راهکاری عملی برای کنترل و کاهش آمار مبتلایان و تجهیز بیمارستان‌های درگیر بیماری کرونا و کمک به افزایش شمار تخت‌های بیمارستانی و آی سی یو بیندیشید و به صورت عملی نشان دهید جان مردم هرمزگان برای شما با ارزش است.
انتهای پیام/864/ش