خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع نقطه حادثه خیز روی پل کالج

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 23 خرداد 1399 - 12:11
سرگرد زینی وند مقدم گفت: طرح جداسازی مسیر رفت و برگشت پل کالج با استفاده از مینی نیوجرسی به عنوان طرح برتر انتخاب و اجرا شد.
تهران،مهندسي،پل،ترافيك،پليس،اداره

رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ خبر داد؛
سرگرد مصطفی زینی وند مقدم رئیس اداره برسی علائم و مهندسی ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: عدم جداسازی مسیر رفت و برگشت روی پل کالج (انقلاب- حافظ) موجب شده بود این محل به یکی از نقاط پر تصادف منطقه ۶ شهرداری تهران تبدیل شود.
رئیس اداره برسی علائم و مهندسی ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: تصادفات روی این پل به ویژه در ساعات پایانی شب از نوع شاخ به شاخ بودند.
او بیان کرد: به منظور رفع مشکل ایمنی محل فوق، پس از بازدید و بررسی‌های متعدد و با در نظر گرفتن میزان تحمل و استقامت پل برای نصب موانع فیزیکی بر روی آن، طرح جداسازی مسیر رفت و برگشت با استفاده از مینی نیوجرسی در چند روز اخیر به اجرا در آمد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/