سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی در فرانسه یا اوکراین بازخوانی می‌شود

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 23 خرداد 1399 - 10:42
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشور از ارسال جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی به فرانسه یا اوکراین برای بازخوانی با ازسرگیری پروازهای بین‌المللی خبر داد.
بازخواني،جعبه،سياه،حضور

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا جعفر زاده درباره بازخوانی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی اظهار کرد: اگر امکان بازخوانی جعبه سیاه این هواپیما در ایران وجود داشته باشد آن را با حضور نمایندگان کشور‌های ذی‌نفع بازخوانی می‌کنیم، درغیر این صورت در کشور دیگر و با حضور نمایندگان کشورها این کار انجام می‌شود.
وی یادآور شد: قرار بود تیم ایرانی بررسی سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی با حضور نمایندگان فرانسه، اوکراین، کانادا و دیگر کشور‌های مرتبط با این سانحه، جعبه سیاه را بازخوانی کند که به دلیل شیوع ویروس کرونا، پرواز‌ها متوقف شد.
بلافاصله پس از آماده شدن شرایط، بازخوانی جعبه سیاه زیر نظر سازمان هواپیمایی کشوری انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: مشکلی با بازخوانی جعبه سیاه در کشور دیگر نداریم و اگر شرایط فراهم باشد با حضور کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری، جعبه سیاه این هواپیما در فرانسه یا اوکراین بازخوانی خواهد شد.
انتهای پیام/