خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مالدینی به خاطر سنگ کلیه جراحی شد

تسنیم | ورزشی | جمعه، 23 خرداد 1399 - 09:21
اسطوره باشگاه میلان پس از ابتلا کرونا، یک کابوس دیگر را تجربه کرد.
مالديني،روسونري،تمرينات،غايب،يوونتوس

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پائولو مالدینی، اسطوره و مدیر ورزشی فعلی تیم فوتبال میلان به دلیل ابتلا به سنگ کلیه در بیمارستان بستری شد و به همین دلیل در تمرینات روسونری غایب بود.
مالدینی که تا چند روز دیگر 52 ساله خواهد شد، اخیراً در ماه مارس به همراه پسرش دنیل به ویروس کرونا مبتلا شدند، موضوعی که باعث نگرانی هواداران روسونری شد.
انتظار می‌رفت مالدینی در تمرینات روز چهارشنبه میلانی‌ها حضور داشته باشد و با بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم پیش از دیدار حساس برابر یوونتوس ملاقات کند، اتفاقی که رخ نداد و او در تمرینات روسونری غایب بود.
مالدینی عمل جراحی کوچکی را به منظور بهبود انجام داده است، با این حال بازی میلان مقابل یوونتوس را از نزدیک تماشا خواهد کرد و هیچ مشکلی از این بابت وجود ندارد.
انتهای پیام/