خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۵ پروژه آموزشی در استان قزوین نیمه تمام است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 خرداد 1399 - 21:57
قزوین- مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین گفت: ۴۵ پروژه آموزشی در استان نیمه تمام است که ۲۶ مدرسه با مشارکت خیرین با ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار تکمیل شده و تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.
استان،مدرسه،مدارس،جوانبخت،تومان،خيرين،آجر،درس،كلاس،مشاركت،بر ...

به گزارش خبرنگار مهر، عسگر علی جوانبخت در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که روز پنجشنبه در استانداری برگزار شد اظهار داشت: مرحوم دکتر محمدرضا حافظی از خیرین ارزشمندی بود که در هدایت نیکوکاران برای نهضت مدرسه سازی نقش بی نظیری داشت و یادش همیشه در اذهان زنده خواهد بود.
جوانبخت گفت: مشارکت خیرین در سال‌های گذشته کاهش نیافته و سال قبل ۲۵ میلیارد تومان در استان برای ساخت مدرسه کمک کردند و امسال هم امیدواریم این کمک‌ها تا ۳۰ میلیارد تومان افزایش یابد.
وی اظهار داشت: طرح آجر به آجر از کارهای خوبی است که می‌تواند ضمن مشارکت همگانی به تسریع در ساخت مدرسه کمک کند و امیدواریم همه مردم حتی با کمترین اهدایی در این کار سهیم شوند.
جوانبخت گفت: امسال قرار است دو هزار میلیارد تومان برای مدرسه سازی در کشور اختصاص داده شود که سهم استان قزوین ۵۰ میلیارد تومان تعیین شده که کافی نیست و باید نگاه ویژه ای به استان داشته باشند.
وی اضافه کرد: طرح «آجر به آجر» با هدف جلب مشارکت مردم عملیاتی خواهد شد که خیرین حتی دانش آموزان می‌توانند با تأمین حداقل هزینه یک آجر در مدرسه سازی مشارکت کنند.
۴۵ پروژه آموزشی نیمه تمام داریم
جوانبخت اظهار داشت: سال گذشته خیرین مدرسه ساز استان ۲۳ میلیارد تومان تعهد کرده بودند و امسال تاکنون ۱۵ میلیارد تومان آن تحقق یافته است.
وی با بیان اینکه جشنواره خیران مدرسه ساز هر ساله در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، اظهار داشت: امسال این جشنواره به دلیل شیوع بیماری کرونا در مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد و همچنین جشنواره خیرین متمکن قزوینی مقیم تهران نیز در ۲۶ مردادماه امسال برگزار می‌شود.
جوانبخت ادامه داد: با وجود شرایط اقتصادی کشور و تحریم‌های ظالمانه دشمنان، خیران همچنان پای کار هستند و کمک به آموزش و پرورش و مشارکت در طرح‌های آن را وظیفه خود می‌دانند.
وی گفت: در استان ۴۵ پروژه آموزشی نیمه تمام است که امسال ۳۶ طرح مدرسه سازی در دست اجراست و از این تعداد ۲۶ پروژه توسط خیرین مدرسه ساز با ۱۹۷ کلاس درس و ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار تکمیل شده و به آموزش و پرورش تحویل داده خواهد شد.
وی با اشاره به استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس، تصریح کرد: سال گذشته جشن حذف بخاری نفتی را در استان برگزار کردیم و امسال یک هزار و ۱۷۰ کلاس درس باقی مانده را در دستور کار داریم تا موضوع استاندارد سازی سیستم گرمایشی مدارس را امسال به اتمام برسانیم.
جوانبخت یاد آور شد: جمع آوری بخاری‌های نفتی در مدارس از سال ۹۲ آغاز شده و امیدوارم امسال بخاری‌های نفتی به طور کامل از مدارس این استان جمع آوری شود.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان قزوین از مقاوم سازی بیش از ۷۵ درصد مدارس استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۲۵ درصد مدارس نیاز به مقاوم سازی و تخریب دارند.
جوانبخت در مورد استاندارد سازی و استحکام مدارس هم افزود: هشت هزار و ۸۸ کلاس درس دارای استحکام بناست و یک هزار و ۴۰۲ کلاس درس نیازمند مقام سازی و یک هزار و ۲۹۴ کلاس درس باید تخریب و بازسازی شود.