خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارخانه تولید کنسانتره زغالسنگ طبس به بهره برداری رسید

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | پنجشنبه، 22 خرداد 1399 - 21:03
کارخانه تولید کنسانتره زغالسنگ طبس با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به بهره برداری رسید.
طبس،زغالسنگ،كنسانتره،كارخانه،توليد

ایسنا/خراسان جنوبی کارخانه تولید کنسانتره زغالسنگ طبس با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به بهره برداری رسید.
با حضور محمدباقر نوبخت، امشب ۲۲ خرداد، کارخانه تولید کنسانتره زغالسنگ طبس به بهره برداری رسید.
به گزارش ایسنا، کارخانه تولید کنسانتره زغالسنگ طبس در منطقه پروده طبس، با ظرفیت تولید سالانه ۵۰۰ هزار تن
کنسانتره، پنجمین واحد تولید کنسانتره زغالسنگ طبس و خراسان جنوبی است که زنجیره فرآوری این ماده معدنی را تکمیل‌تر می‌کند.
برای راه اندازی کارخانه کنستانتره زغالسنگ طبس، شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه، ۲۸۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است که با آغاز به کار این واحد، برای ۱۰۵ نفر اشتغالزایی صورت گرفته است.
بهره برداری از زون پنجم بلوک ۳ معدن پروده شرقی طبس با هدف تأمین مواد اولیه این کارخانه نیز صورت گرفت.
این محدوده برای ۲۰۰ نفر اشتغالزایی دارد.
انتهای پیام