ساختار مدیریتی کشور در اقتصاد و فرهنگ باید تغییر یابد
دبیر مجمع تشخیص گفت: ما نیازمند تحول هستیم و ساختار مدیریتی کشور در اقتصاد و فرهنگ باید تغییر یابد. در بخش نظامی و امنیتی ما شاهد حکمرانی مردمی هستیم ولی در اقتصاد و فرهنگ این گونه نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (پنجشنبه) در نشست شورای عالی استانها که در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهارداشت: شوراهای شهر و شوراهای استانی بخشی از حاکمیت جمهوری اسلامی است و به حل مشکلات کشور کمک میکنند و از این رو از طرف خودم و مجمع، باید از شوراها تشکر کنم.
وی ادامه داد: شوراها پیشرفت خوبی داشته و دست روی مشکلات مهمی گذاشته تا کارایی جمهوری اسلامی را در مدیریت کشور بالا ببرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: ما نیازمند تحول هستیم و ساختار مدیریتی کشور در اقتصاد و فرهنگ باید تغییر یابد.
در بخش نظامی و امنیتی ما شاهد حکمرانی مردمی هستیم ولی در اقتصاد و فرهنگ این گونه نیست.
رضایی افزود: حکمرانی پیش از این جناحی بود و در مدت ده الی پانزده سال اخیر، محفلی شده است و باید مراقب بود که این مدیریت محفلی، تبدیل به مدیریت شخصی نشود.
ما که میراث دار گذشتگان هستیم، باید کاری کنیم که جمهوری اسلامی پایبند این ارزشها باشد.
وی عنوان کرد: ما نیازمند حکمرانی مردمی در فرهنگ، اقتصاد، شهر و روستا هستیم.
برخی متأسفانه فلسفه جمهوری اسلامی را با فلسفه غربیها یکی میدانند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت اضافه کرد: جمهوری اسلامی آمده تا هم اراده خدا و هم مردم را در اداره کشور ترکیب کند.
در غرب اراده خدا حذف شده است.
برخی نیز پیش از آن اراده مردم را حذف کرده بودند.
جمهوری اسلامی آمده تا با مردمسالاری دینی ولایت را حاکم کند.
رضایی تصریح کرد: حضور ارزشهای الهی، در کنار اراده و تصمیم مردم باید در اداره کشور کنار هم باشد.
هنوز عدهای هستند که این فلسفه را درک نکرده اند و اگر هم درک کرده اند، هنوز ذهنیتشان با آن متفاوت است.
وی تاکید کرد: شوراهای شهر و روستا نمادی از حکمرانی مردمی است.
موانع باید پیدا شود و چرا دولت، استانداریها، فرمانداریها، مجلس و یا دیگر نهادها نمیگذارند، شوراها کار کنند و باری از حل مشکلات کشور بر دوش شوراها منتقل نشود.
ادامه دارد…