خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش نگران‌کننده آمار مبتلایان کرونا در سیستان و بلوچستان/ ‌شیوع احتمالی در ماه‌های آینده

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 22 خرداد 1399 - 06:13
گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به افزایش نگران کننده آمار مبتلایان به کرونا در سیستان و بلوچستان، گفت: باید برای مقابله با وضعیت احتمالی شیوع کرونا در پائیز و زمستان در سطح بیمارستان‌های استان برنامه‌ریزی گسترده صورت گیرد.
كرونا،استان،زاهدان،رعايت،تشخيصي،مبتلايان،ابتلا،ويروس،هاشمي،م ...

سیدمحمد هاشمی شهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: ‌افزایش آمار مبتلایان به کرونا در هفته‌های اخیر نگران کننده است؛ از مردم می‌خواهیم که از شرکت در تجمعات خودداری و مسائل بهداشتی را رعایت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: مشکلی در سطح استان در زمینه تعداد مراکز تشخیصی نداریم و با افتتاح آزمایشگاه سراوان این تعداد به 6 مرکز تشخیصی خواهد رسید.
افزایش تعداد موارد مثبت کرونا در استان به دو دلیل است؛ اول به دلیل افزایش تست‌های تشخیصی و بیماریابی و دوم عدم رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و اجتماعی بوده است.
وی ادامه داد: مردم نباید بیماری خود را پنهان کنند و با این اقدام سلامت خود و هموطنان را به خطر اندازند.
یکی از توصیه‌های اکید مسئولان حوزه سلامت پس از بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بوده که در چند روز اول این موارد رعایت شده، اما اکنون متاسفانه مردم این بیماری را جدی نمی‌گیرند.
هاشمی شهری تصریح کرد: با وضعیت پیش‌رو که غیرقابل پیش‌بینی بوده و روند رو به رشد موارد قطعی کرونا در استان را شاهد هستیم، باید برای مقابله با وضعیت احتمالی شیوع کرونا در پائیز و زمستان در سطح بیمارستان‌های استان برنامه‌ریزی گسترده صورت گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: پرسنل حوزه بهداشت و درمان در 4 ماه بحران کرونا زحمات زیادی را به دوش کشیدند و از طرفی آمادگی این پرسنل زحمتکش پشتوانه مقابله با بحرانهای احتمالی است.
با تجارب کسب شده از بحران کرونا بخش‌های مراقبت ویژه و آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا باید گسترش یافته و تقویت شوند.
وی با بیان اینکه 60 درصد کل مبتلایان کرونا در استان در محدوده تحت پوشش دانشگاه زاهدان و 45 درصد کل مبتلایان استان در شهر زاهدان هستند، اضافه کرد: تقویت خدمات غیرحضوری و نوبت‌دهی غیرحضوری برای کاهش تجمعات بیمارستانی از مهمترین برنامه‌های حوزه درمان است.
برنامه‌ریزی جهت تامین و ذخیره داروهای مورد نیاز برای فصل پاییز باید انجام شود.
هاشمی شهری گفت: هنوز اطلاعات کاملی از ویروس کرونا در دسترس نیست اما گفته می‌شود ابتلا مجدد در افرادی که قبلا مبتلا شده‌اند با درصد خفیف‌تر و شدت کمتری همراه خواهد بود؛ همچنین ابتلا به ویروس کرونا در افراد معتاد طبق آمار بیشتر است و مصرف مواد مخدر در این افراد به نوعی میزان درد را تنها کاهش می‌دهد و توجیهی مبنی بر ایمن بودن این افراد از ابتلا به ویروس ندارد.
انتهای پیام/392/ش