راه اندازی ۳۰ درصد مدارس استان همدان با کمک خیرین
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان اعلام کرد: ۳۰ درصد مدارس استان با کمک خیرین راه اندازی شده است.
ایسنا/همدان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان اعلام کرد: ۳۰ درصد مدارس استان با کمک خیرین راه اندازی شده است.
محمدحسین مرادی چهارشنبه ۲۱ خرداد در دیدار با خیرین مدرسهساز استان همدان و اعضای کارگروه طرح تحولی توسعه مشارکتها " آجر به آجر" با وزیر آموزش و پرورش، اظهار کرد: تاکنون ۸۷۴ خیر حقیقی و حقوقی در امر مدرسهسازی در استان مشارکت کردهاند.
وی با بیان اینکه ۱۹۲۰ کلاس درس در قالب ۳۱۴ پروژه با کمک خیرین در استان ایجاد شده است، افزود: ۳۰ درصد مدارس استان با کمک خیرین راهاندازی شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با اشاره به اینکه از سال ۷۷ تاکنون ۲۱جشنواره خیرین مدرسهساز در استان در خصوص تقدیر از خیرین و نهادینه کردن این مهم برگزار شده است، بیان کرد: در سال جاری ۲۶۶ میلیارد تومان تعهدات خیرین بوده که ۱۹۵ میلیارد تومان تاکنون تحقق یافته است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه اخیرا اتفاق خوبی در توجه و اهمیت مردم به امر مدرسه سازی صورت گرفته و آن ابلاغ اجرای تحولی توسعه مشارکت خیرین در طرح " آجر به آجر" بوده است.
مرادی با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح نهادینه کردن مشارکتها بوده است، گفت: ۲۱ سال همراهی و یاری خیرین باعث اتفاقات خوبی در استان شده که قدردان این بزرگواران هستیم.
مرادی با اشاره به اینکه ۳۳۳۸ نفر از فرهنگیان به صورت ماهانه حقوق خود را برای امر مدرسه سازی اختصاص می دهند،اضافه کرد: با تاسیس مجمع خیرین مدرسه ساز از سال ۷۷ تاکنون ۲۱ جشنواره در خصوص تقدیر از خیرین و مشارکت در امر مدرسه سازی برگزار شده که امیدواریم تداوم داشته باشد.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان همدان نیز با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز تعامل خوبی با اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با و آموزش و پرورش داشتهاند که امیدوارم تداوم یابد، اعلام کرد: سالها پیش مجمع خیرین مدرسه ساز ثبت شد و با تلاش دکتر مرحوم حافظی ثمرات زیادی داشته است.
علی فراهانی افزود: در ابتدای جشنواره خیرین مدرسه ساز در استان، ۵۷۰ میلیون تومان تعهد خیرین در استان بود که سال گذشته به ۴۳ میلیارد تومان رسید و هر سال رشد قابل توجهی داشته است.
فراهانی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز بیش از ۱۰ سال است که با کار خیر اقدام به فرهنگ سازی کرده اند که تبعات اجتماعی خوبی داشته است، گفت: اقدام مهم مدرسهسازی باعث ارتقای فرهنگ و دانش و ایجاد نوع دوستی و صمیمت شده است.
وی با بیان اینکه امیرالمومنین علی(ع) میفرمایند که هیچ ثروتی بالاتر از دانایی و هیچ فقری بدتر از نادانی نیست، افزود: این فرمایش همواره سرلوحه خیرین مدرسه ساز است و امیدواریم با فراهم کردن زمینه دانایی باعث رفع مشکلات جامعه شویم.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان با اشاره به اینکه طرح آجر به اجر طرح بسیار موثری است که امیدواریم به منصه ظهور برسد و در امر مدرسه سازی رونقی صورت گیرد، بیان کرد: خیرین هیچگاه توقع آنچنانی ندارند اما گاهی دوست دارند فرزندان و نوهها خود را در مدرسه ای که مد نظر آنهاست ثبتنام کنند که امیدوارم شرایط لازم فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه جشنوارههای خیرین در مدارس اثرات و تبعات خوبی داشته و کار ارزشمندی است، اظهار کرد: این کار ارزشمندی است چون کودکان می دانند خیرین آنها کیست و اثر خوبی در ذهن آنها می گذارد.
فراهانی با اشاره به اینکه امیدوارم صحبت از خیرین مدرسهساز برای دانش آموزان بیشتر شود، افزود: امیدواریم جشنواره خیرین بهتر و جدی تر عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه باید از کار خیر از بچه ها شروع کرد و این اموزش ها باید با برنامه ریزی انجام شود و کار خیر را در همه زمینه ها دنبال کنیم گفت:بسیاری از خیرین معتقدند که در اسکان مدارس در تعطیلات نوروزی باعث تخریب آنها می شود و تقاضا دارند که مدارس بهتر حفظ شوند.
انتهای پیام