خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در کرج موثر نبوده است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 21 خرداد 1399 - 17:29
کرج - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز گفت: اگر مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در کرج به خوبی اثر می‌گذاشت شاهد تخلفات در این حوزه نبودیم.
كرج،نشيني،سازهاي،البرز،حاشيه

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر داراب خانی بعدازظهر چهارشنبه در جلسه علنی شورای شهر کرج در خصوص وضعیت ساخت و سازهای غیرمجاز، گفت: پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی اضافه کرد: اگر مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در کرج به خوبی اثر می‌گذاشت شاهد تخلفات در این حوزه نبودیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز در ادامه با اشاره به روند حاشیه نشینی در کرج، گفت: موضوع حاشیه نشینی در کشور و به تبع در استان البرز و کلان‌شهر کرج ذهن مسئولان را درگیر کرده است.
داراب خانی گفت: یکی از چهار معضلی که در چند سال اخیر رهبر معظم انقلاب بر رسیدگی به آن تاکید کرده اند، مبحث حاشیه نشینی است.
وی با بیان اینکه استان البرز از استان‌های متراکم کشور و فردیس نیز متراکم‌ترین شهر کشور است، افزود: در کرج بیش از ۶۵ درصد سکونتگاه‌ها به صورت آپارتمان نشینی است.