خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمپ تالار برگزاری شو لباس‌های خارجی در لواسان

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 11 اسفند 1397 - 22:26
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از پلمپ و تعطیلی تالار مجتمع اسکای سنتر در منطقه لواسانات تهران به دلیل برگزاری شو لباس خارجی خبر داد.
برگزاري،تهران،سنتر،لواسانات،اسكاي

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از پلمپ و تعطیلی تالار مجتمع اسکای سنتر در منطقه لواسانات تهران به دلیل برگزاری شو لباس خارجی خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردارحسین رحیمی با اشاره به غیرقانونی بودن برگزاری مزون لباس‌های خارجی در تالار مجتمع اسکای سنتر گفت: روز گذشته مأموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با اطلاع از برگزاری مزون لباس‌های خارجی با استفاده از مدلینگ های آقا و خانم در منطقه لواسانات تهران، بلافاصله به محل برگزاری این نمایشگاه لباس در مجتمع اسکای سنتر منطقه لواسانات تهران مراجعه کرده و رسیدگی به موضوع را آغاز کردند.
وی ادامه داد: مأموران پلیس برابر وظیفه قانونی از ادامه فعالیت این نمایشگاه جلوگیری کردند همچنین طی هماهنگی با دستگاه قضائی، ساعتی پیش تالار محل برگزاری این نمایشگاه غیرقانونی لباس نیز تعطیل و پلمپ شد.
رحیمی از تشکیل پرونده و رسیدگی به این موضوع در دستگاه قضائی خبرداد.
انتهای پیام