خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص بورس امروز 35 هزار واحد رشد کرد

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 21 خرداد 1399 - 15:08
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با ثبت رشد 35 هزار و 559 واحدی، در ارتفاع یک میلیون و 153 هزار و 677واحد قرار گرفت.
واحد،بازار،شاخص،هموزن،فرابورس،قيمت،ايران،بيشترين،صنايع

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از 10میلیارد و 715میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر 13هزار و 698میلیارد تومان در بیش از یک میلیون و 747هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد 2هزار و 118واحدی در ارتفاع یک میلیون و 118هزار واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های ایران خودرو، فولاد مبارکه اصفهان و ملی صنایع مس ایران شد و در مقابل شرکت‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، داروپخش و سرمایه‌گذاری خوارزمی با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روز متعادلی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 9434واحد، کل (هموزن) 9004واحد، قیمت (هموزن) 5952واحد، آزاد شناور 47391واحد و شاخص‌های‌ بازار اول و دوم نیز به ترتیب 23103 و 46621 واحد رشد کردند.
شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روز مثبتی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 9436واحد، کل (هموزن) 9004واحد، قیمت (هموزن) 5952واحد، آزاد شناور 47391واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم نیز به‌ترتیب 32103و 46621واحد رشد کردند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 3میلیارد و 650میلیون ورقه به‌ارزش 4708میلیارد تومان در 648هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 305واحد رشد کرد و در ارتفاع 12هزار و 870واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، ذوب آهن اصفهان و پتروشیمی تندگویان شد و در مقابل شرکت‌های گروه صنایع کاغذ پارس، بیمه کوثر و فولاد هرمزگان جنوب بیشترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.
انتهای پیام/