خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمدید تحریم تسلیحاتی ایران توسط آمریکا برای مذاکره مجدد است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 21 خرداد 1399 - 11:34
دبیر مجمع تشخیص گفت: آمریکایی‌ها دنبال این هستند که با تمدید تحریم‌های تسلیحاتی زمینه مذاکره مجدد با ایران را فراهم کنند.
تسليحاتي،رضايي،ايران،تمديد،مبادلات

رضایی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پایان تحریم تسلیحاتی ایران و چرایی دنبال کردن تمدید این تحریم‌ها از سوی آمریکا گفت: آمریکایی‌ها دنبال این هستند که با تمدید تحریم‌های تسلیحاتی زمینه مذاکره مجدد با ایران را فراهم کنند.
او ادامه داد: اولا آمریکا از برجام خارج شده است.
دوماً طبق اسناد مصوب شورای امنیت سازمان ملل برای تحریم‌های تسلیحاتی ایران یک مدت زمان مشخص تعیین شده که به زودی تمام می‌شود.
رضایی با بیان اینکه ما حق داریم تا مبادلات تسلیحاتی را انجام دهیم، خاطرنشان کرد: ما باید حق مبادلات تسلیحاتی را داشته باشیم و با پایان یافتن مدت تعیین شده این حقوق به ما باز می‌گردد؛ چراکه آمریکایی‌ها هیچ دلیل منطقی و حقوقی برای انجام مجدد این کار ندارند.
انتهای پیام/