خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی هوفنهایم نهمین قربانی بوندسلیگا

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 21 خرداد 1399 - 11:12
باشگاه هوفنهام بعد از کسب نتایج ضعیف در فصل جاری تصمیم گرفت سرمربی تیم را از کار برکنار کند.
بركنار،بوندسليگا،فصل،شرودر

باشگاه هوفنهام بعد از کسب نتایج ضعیف در فصل جاری تصمیم گرفت سرمربی تیم را از کار برکنار کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از اسکای اسپورت، هوفنهایم در فصل جاری بوندسلیگا نتوانسته انتظارات را برآورده کند و در رده هفتم جدول رده بندی جای دارد.
این باشگاه آلمانی تصمیم گرفت که Hلفرد شرودر سرمربی خود را از کار برکنار کند.
شرودر نهمین مربی است که در فصل جاری بوندسلیگا از کار برکنار می‌شود.
نخستین مربی که در فصل جاری بوندسلیگا از کار برکنار شد نیکو کواچ، سرمربی بایرن مونیخ بود که اتفاقا جایگزین او عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده است و باواریایی‌ها با فلیک یکی از بهترین دوران تاریخ خود را تجربه می کنند.
آخرین مربی هم که از کار برکنار می شود شرودر است که هنوز باشگاه هوفنهایم جایگزین او را انتخاب نکرده است.
هوفنهایم بعد از آغاز دوباره بوندسلیگا پنج بار به میدان رفته که نتیجه آن دو تساوی، دو پیروزی و یک شکست بوده است.
انتهای پیام