خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی اعتبارنامه «تاجگردون» به کمیسیون تحقیق ارجاع شد

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 21 خرداد 1399 - 10:43
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس ماده ۱۹۴ اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون را به کمیسیون تحقیق ارجاع می دهیم.
اعتبارنامه،مجلس،تاجگردون،ادامه،شوراي،اسلامي،گچساران،غلامرضا،شعبه

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علیپور سخنگوی شعبه ۱۲ مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی درباره بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران اظهار داشت: در اجرای ماده ۲۹ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون از حوزه انتخابیه گچساران در جلسه علنی روز چهارشنبه ۷ خرداد ماه به شعبه ۱۲ ارجاع شد.
وی ادامه داد: اعتبارنامه تاجگردون مورد اعتراض علیرضا زاکانی، علی‌اکبر کریمی، روح‌الله نجابت، علی خضریان، سید نظام‌الدین موسوی، اقبال شاکری، احمد نادری، مجتبی رضاخواه و مالک شریعتی قرار گرفته بود که رسیدگی شد.
سخنگوی شعبه ۱۲ مجلس افزود: پس از برگزاری جلسات متعدد، در نهایت اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران در شعبه ۱۲ با اکثریت آرا تائید شد.
در ادامه جلسه محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اعتبارنامه تاجگردون در دو مرحله در شعبه ۱۲ رسیدگی شده اما اگر نمایندگان نسبت به اعتبارنامه وی اعتراضی دارند، می‌توانند اعتراض خود را مطرح کنند.
همچنین علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس طی اخطار قانون اساسی گفت: بر اساس قانون اساسی، حق نمایندگی قائم به شخص است و این حق به شعب واگذار نشده است و بر این اساس ما نمی‌توانیم چیزی را تصویب کنیم که برخلاف قانون اساسی و مذهب باشد.
وی ادامه داد: همچنین در سال ۹۷ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی درباره موضوع مذکور اصلاح شده و بر این اساس بنده تقاضا می‌کنم که این اخطار به رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی گذاشته شود.
در ادامه جلسه قالیباف اخطار زاکانی را وارد دانست و به رأی گذاشت که وکلای ملت با این اخطار موافقت کردند.
بر این اساس، بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران به کمیسیون تحقیق جهت بررسی بیشتر ارسال شد.
قالیباف همچنین گفت: بر اساس ماده ۱۹۴ ما اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون را به کمیسیون تحقیق ارجاع می‌دهیم تا ادامه بررسی‌ها در آنجا انجام شود.
وی ادامه داد: مطابق با آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، کمیسیون تحقیق ۱۵ روز فرصت دارد تا اعتبارنامه منتخب گچساران را مورد بحث و بررسی قرار دهد و در نهایت گزارش آن را به صحن علنی ارائه کند.