خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله سایبری تأسیسات فروش هوندا را فلج کرد

مهر | دانش و فناوری | چهارشنبه، 21 خرداد 1399 - 10:42
حمله سایبری به شرکت خودروسازی هوندا عملیات تولید، فروش و توسعه را در ۱۱ مقر این شرکت مختل کرد. اکنون تاثیرات حمله کنترل شده است.
حمله،هوندا،فعاليت،شركت،توليد،برزيل،هند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، حمله سایبری به شرکت خودروسازی هوندا فعالیت های این شرکت را در چند کشور مختل کرد.
این شرکت ژاپنی در بیانیه ای اعلام کرد به شبکه هوندا حمله سایبری شده است.
البته طی این حمله هیچ اطلاعات فاش نشده اما کارشناسان مشغول بررسی هستند تا تاثیرات آن را محدود کنند و فعالیت بخش های تولید، فروش و توسعه را از سر گیرند.
این حمله سایبری سرورهای داخلی هوندا را هدف گرفته و ویروسی را در سیستم های این شرکت منتشر کرده است.
این حمله در صبح دوشنبه انجام شد.
اما پس از آن فعالیت های تولیدی هوندا در ژاپن به وضعیت نرمال بازگشته و در آمریکا نیز از سرگرفته شده است.
تولید در کارخانه هوندا در انگلیس به دلیل شیوع ویروس کرونا در حالت تعلیق است و پیش بینی نمی شود این حمله تاثیر قابل توجهی بر برنامه های شرکت برای آغاز فعالیت آن از هفته جاری داشته باشد.
با این وجود خبرگزاری AFP در گزارشی اشاره می کند تاسیسات این شرکت در برزیل و هند عملیات های خود را متوقف کرده اند.
طبق اطلاعات موجود، واحدهای تولید موتورسیکلت در هند و برزیل فعالیت نمی کنند.
این در حالی است که واحد تولید خودروهای ۴ چرخ در ترکیه فعالیت خود را امروز از سر می گیرد.
در کل این حمله سایبری روی ۱۱ واحد هوندا در سراسر جهان تاثیر گذاشت.