پلاکگذاری 270 هزار دستگاه ماشینآلات کشاورزی در کشور/کرونا مانع ادامه کار شد
مدیر طرح نظارت و کنترل توزیع سوخت در سامانه درخواست فرآوردههای نفتی کشور گفت: از ۴۸۰ هزار دستگاه کمباین و تراکتور کشاورزی ۲۷۰ هزار دستگاه پلاکگذاری شده است.

ایسنا/مرکزی مدیر طرح نظارت و کنترل توزیع سوخت در سامانه درخواست فرآوردههای نفتی کشور گفت: از ۴۸۰ هزار دستگاه کمباین و تراکتور کشاورزی ۲۷۰ هزار دستگاه پلاکگذاری شده است.
محمدرضا رحیمپور امروز سه شنبه ۲۰ خرداد در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی افزود: سامانه تجارت آسان برای ساماندهی و نظارت بر توزیع سوخت کشور در سال ۹۷ راهاندازی شد تا مالکان ماشینآلات کشاورزی و صنعتی برای دریافت سهمیه سوخت در این سامانه ثبت نام کنند.
وی با بیان اینکه این سامانه بستر پیشگیری از قاچاق سوخت را فراهم کرده است، بیان کرد: در برای سالهای اخیر عناوین حمایت از تولید و رونق تولید انتخاب و برای امسال شعار جهش تولید انتخاب شد و نمیتوان در سالهایی که به تولید توجه شده است نسبت به خسارات در این عرصه بی توجه بود، به عنوان مثال چرا باید چاههای آب کشاورزی غیرمجاز سوخت دریافت کنند و از آب های زیرزمینی که افت داشته استفاده کنند و به محیط زیست آسیب بیشتری وارد کنند؟
مدیر طرح نظارت و کنترل توزیع سوخت در سامانه درخواست فرآوردههای نفتی کشور با اشاره به اینکه سامانه تجارت آسان کمک کرده است که هویت واقعی متقاضیان سوخت و نوع و میزان فعالیت آنها ارزیابی شود و دریافت سوخت به شکل مسئولانه تایید شود، افزود: دولت با هزینه های بسیار اقدام به لولهکشی در مناطق مختلف جهت گازرسانی کرده است، اما بسیاری هنوز برای دریافت انشعاب مراجعه نمیکنند و ظاهرا منافعی که در گرفتن سوخت مایع وجود دارد در انشعاب گاز نیست.
وی درخصوص پلاک گذاری ماشینآلات کشاورزی جهت جلوگیری از قاچاق سوخت بیان کرد: ۴۸۰ هزار تراکتور و کمباین در سطح کشور وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰ هزار دستگاه پلاکگذاری شده است و مقرر شد طبق یک برنامهریزی مدون و کارشناسی تا پایان شهریورماه ۹۹ تمامی ماشینآلات کشاورزی در سطح کشور پلاکگذاری شوند، اما شیوع ویروس کرنا باعث وقفه در اجرای این برنامه شد.
به گزارش ایسنا؛ استاندار مرکزی نیز اظهار کرد: تلاش همه مسئولان امر بر مبارزه با قاچاق سوخت است، اما همچنان روزنههای قاچاق وجود دارد و به نظر میرسد یک جای کار می لنگد.
سید علی آقازاده تاکید کرد: این نارسایی شاید به این معنا باشد که استانها به عنوان بازوی پرتوان که میتوانند به سامانه تجارت آسان کمک کنند، دیده نشدهاند بنابراین لازم است که اعتماد و اطمینان بیشتری نسبت به استانها صورت گیرد و اگر اختیارات به استانها تفویض شود قطعا میتوان موفقیت بیشتری را شاهد بود.
در این نشست فائزه منتظری مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور ضمن تشریح سامانه تجارت آسان گفت: این سامانه باعث شفاف سازی اطلاعات متقاضیان مصرف سوخت شده است.
انتهای پیام