خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی بروجن به کشت چغندر قند اختصاص یافت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 20 خرداد 1399 - 14:17
شهرکرد- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن از اختصاص ۳۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت چغندر قند خبر داد.
كشت،قند،شهرستان،چغندر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، حمدالله حسینی گفت: در حال حاضر ۳۲۰ هکتار قرارداد کشت چغندر قند با زارعین شهرستان منعقد شده است که از این سطح تاکنون ۲۸۰ هکتار کشت شده و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.
حسینی افزود؛ با توجه به افزایش قیمت خرید تضمینی چغندر قند در سال ۹۹ و عیار بالای این محصول در شهرستان پیش بینی می‌گردد سطح کشت افزایش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن هدف از کشت این محصول را علاوه بر استراتژیک بودن، ایجاد اشتغال و کسب درآمد و فعال بودن کارخانه‌های تولید قند برشمرد.