خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهمترین دغدغه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 20 خرداد 1399 - 14:07
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس فارس گفت: تکمیل نشدن یادمان شهدای گمنام در برخی از نقاط استان فارس و اجرایی نشدن آموزش درس دفاع مقدس در دانشگاه‌های محوری شیراز و علوم پزشکی از مهم‌ترین دغدغه‌های این بنیاد است.
استان،مقدس،دفاع،فارس،شهداي،نشدن،تكميل،هشت،اجرايي

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس فارس گفت: تکمیل نشدن یادمان شهدای گمنام در برخی از نقاط استان فارس و اجرایی نشدن آموزش درس دفاع مقدس در دانشگاه‌های محوری شیراز و علوم پزشکی از مهم‌ترین دغدغه‌های این بنیاد است.
به گزارش ایسنا،‌ سرهنگ سعید کوشکی جهرمی که در دومین جلسه ستاد استانی بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس استان فارس سخن می‌گفت بیان کرد: باید مسئولین استان در راستای بزرگداشت ایام دفاع مقدس اهتمام بورزند و در راستای بزرگداشت ۴۰سالگی دفاع مقدس در استان تلاش کنند؛ چرا که استان فارس و رزمندگان این استان نقش ویژه ای در دفاع مقدس داشته‌اند.
وی آغاز عملیات اجرایی ۱۲ پارک موزه در استان فارس و تکمیل شدن ۱۲۴ یادمان شهدای گمنام در استان فارس را از مهمترین طرح‌های عمرانی به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در استان فارس دانست و گفت: برنامه هفته دفاع مقدس در محورها و موضوعات مختلف برگزار خواهد شد، به همین دلیل کارگروه‌های مختلفی برای عملیاتی شدن هر چه بهتر برنامه‌ها فعالیت می‌کنند.
کوشکی ادامه داد: تکمیل نشدن یادمان شهدای گمنام در برخی از نقاط استان فارس و اجرایی نشدن آموزش درس دفاع مقدس در دانشگاه‌های محوری شیراز و علوم پزشکی از مهم‌ترین دغدغه‌های این بنیاد است.
همراهی مسئولان دستگاه‌های اجرایی با هدف تکمیل شدن باغ موزه دفاع مقدس به عنوان گنجینه‌ای ارزشمند از موضوعات مورد تاکید در این جلسه است.
سرهنگ کوشکی بیان کرد: استان فارس در زمان هشت سال دفاع مقدس سهم ۶ درصدی جمعیت آن موقع کشور را به خود اختصاص داده بود اما ۹ درصد رزمندگان و هشت درصد شهدای کل کشور ‌در هشت سال دفاع مقدس از استان فارس بودند.
وی افزود: در هشت سال دفاع مقدس ۲۷۰ هزار رزمنده از استان فارس عازم جبهه‌های جنگ شدند که ۱۵ هزار شهید، ۳۸ هزار و ۱۳۱ جانباز و دو هزار و ۱۲۵ آزاده نتیجه ایثارگری و دلاورمردی رزمندگان استان فارس بود.
انتهای پیام