خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال طغیان مجدد ملخ آسیایی در خوزستان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 20 خرداد 1399 - 11:54
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از احتمال طغیان مجدد ملخ آسیایی با وجود وضعیت سفید خوزستان در هجوم این آفت خبر داد.
خوزستان،ملخ،آسيايي،آفت،طغيان،مزارع

ایسنا/خوزستان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از احتمال طغیان مجدد ملخ آسیایی با وجود وضعیت سفید خوزستان در هجوم این آفت خبر داد.
محمد قاسمی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: احتمال طغیان ملخ آسیایی در خوزستان بالا است و با توجه به اینکه در مواردی شاهد طغیان‌های این نوع ملخ در استان خوزستان بوده‌ایم، عملیات پایش و ردیابی این آفت همچنان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه اکنون وضعیت خوزستان در زمینه هجوم ملخ آسیایی سفید است، افزود: در کشت و صنعت‌های نیشکر در مناطق جنوبی خوزستان، ملخ آسیایی طغیان‌هایی به صورت محدود داشته است که البته با اقدامات انجام شده این طغیان‌های محدود سرکوب شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: باوجود مبارزه با این آفت در مزارع نیشکر استان خوزستان، احتمال طغیان مجدد آن وجود دارد.
با این حال، آمادگی کامل داریم در صورت طغیان مجدد ملخ آسیایی در مزارع خوزستان با این آفت که موجب خسارت‌های فراوانی به مزارع می‌شود، مبارزه کنیم.
قاسمی‌نژاد گفت: از نظر تامین سم، آمادگی گروه‌های پایش و عملیات و تامین وسایل سمپاشی، آمادگی کامل وجود دارد و در صورت مشاهده و طغیان این آفت در مزارع، نسبت به مبارزه و از بین بردن آن اقدام می‌شود.
وی افزود: پایش مزارع استان خوزستان برای کنترل هجوم ملخ آسیایی، به صورت مستمر در حال انجام است.
در حال حاضر حدود ۱۵۰ اکیپ پایش در استان خوزستان فعال هستند و کار پایش و ردیابی ملخ آسیایی را برعهده دارند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: حداکثر تا یک ماه آینده باید مراقب طغیان ملخ آسیایی باشیم و پس از آن، احتمال هجوم این آفت تا پاییز سال آینده به صفر می‌رسد.
قاسمی‌نژاد در خصوص احتمال هجوم ملخ صحرایی به مزارع خوزستان بیان کرد: با توجه به پایش‌های انجام شده و شرایط موجود، پرونده هجوم ملخ صحرایی به استان خوزستان برای امسال بسته شده است و تا سال آینده شاهد حمله این آفت نخواهیم بود.
انتهای پیام